Přejít na výpis diskuzí

E-Type

HUDEBNÍ SKUPINA 6.8.2008 
20 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej

to je fakt bezva zpevak.Nejvic se mi libi pisnicky Line of Fire a Africa *5*
    • Re: nej

Line of Fire,to je z posledního nejpovedenějšího alba Eurotopia,jen je škoda,že se např na rádiu Evropa 2 E-Type vůbec nehraje,co poslouchám,tak nikde,já si pamatuji polovinu devadesátých let,E-Type se hrál všude na rádiých na Diskotékách,cd se tu daly sehnat,teď už sem ani ta cd nechodí a vůbec ho u nás pomalu ani neznají,to by bylo něco,kdy by k nám E-Type přijel na koncert do Prahy Sazca Areny a měl tu koncert,ale o tom dost pochybuji,co jsem koukal na Youtube,tak má koncertů hodně ve Švédsku,Finsku a pod,jenže k nám se mu nevyplatí jet,protože tu nemá dostatek fanoušků.
      • Re: Re: nej

Zdeňku, můžu to Martinovi napsat, aby přijel, ale asi je to zbytečné, pokud vím, nikdy tu nebyl a jezdí hlavně po Skandinávii. Na druhou stranu ale na pozvání a pokud to někdo zaplatí, jede kamkoli, třeba loni byl ve Španělsku. Ale to by nás asi vyšlo hodně draho *1*

Ještě poznámka - Line of Fire není z Eurotopie, ale je to samostatný singl s The Poodles, byla to soutěžní písnička v loňském Melodifestivalen. *3*
        • Re: Re: Re: nej

Jen tak na zkoušku mu to zkus napsat,mne by zajímal jeho názor a sice to není jeho věc,když tak se mu zmiň o tom,že se tu jeho dvě poslední alba vůbec neprodávali,co na to řekne,nevím jestli by u nás zaplnil celou halu,bohužel o jeho polularitě u nás se může mluvit jen v minulém čase,on se sice věnuje i Rockové hudbě,ale převážně Eurodance,právě to co je u nás mrtvým stylem hudby,u nás dnes frčí to RnB,takovou hudbu by určitě nedělal,já to taky neposlouchám.
        • Re: Re: Re: nej

Já vím,spletl jsem si to z jiným hitem z
          Eurotopie,vyšel samostatně.
  • Nový singl Back2Life

http://e-type.fanglobe.com/?sid=art icle&pid=read&id=14897&bfs=1
    • Re: Nový singl Back2Life

Snad to bude jen ten singl a ostatní písničky od něj budou zas jako dřív se zpěvačkou.
    • Re: Nový singl Back2Life

Ahoj na youtubíčku jsem slyšel nový singl od E-type Back 2 Life,no mohu říct,byl jsem trochu zklamanej,uplnně jiný styl než hrál dřív,jestli bude celé nové album takové,tak budu zklamanej,mne se od něj líbí styl který hrál dřív Life,Africa,Paradise a True Believer,tohle je už něco jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit