Přejít na výpis diskuzí

Elliot Minor

HUDEBNÍ SKUPINA 9.3.2008 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EM

Jestli někdo chce pokecat o Elliot Minor mno thak až dá vědět na icq 370-857-985 *3* thanQ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Alexxxx
  • Alexxx

Ahojiik thak vam musim řict že tuhle kapelu posloucham kratce a je bestovni upe *14* a největšii kundiiis na světě je AlEx *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* toho upe žeruuu xD.kdyby je začla poslouchat dřiv thak hned bych jela na koncert do prahy ae to jsem ani nevěděla že thady budou *9* Lafinkuuujuu mooocky moc:o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Elliot Minor

Koncert byl super luxus dokonaly *3* já je zbožňuju fakt moc *3*
  • elliot minor

mam jeden listek na elliot minor cena 369 korun na cene se muzeme domluvit kdo by mel zajem volejte na 721245594 koncert je 30.11.2008
  • Koncert

omg už jenom dva tejdny já se snad zbláznim štěstim ... *14*
  • Elliot Minor opět v Praze!!

30.11.08 - Lucerna Music Bar - Praha

lístky k zakoupení na ticketpro.cz

podrobnosti na http://www.myspace.com/czechelliotm inor
  • !!!

jááá jedůůůůůůů... *1* *1* jupíííííííí už se MEGA těším!!!!!!! *8* *15* *15* *15* *4*
  • neee :D

Tyjoo já ten koncert propásla ani sem nevěděla že tady zas byli :X :D a čtu to až teď :/ :D:D hej tyjo až takhle dobrý to bylo jo? koukám tady každej nadšenej.. ale kdo by taky nebyl co :D no dobrý všichni máte podpisy a já nemam ani fotku :D:D tak snad příště no.. :D
  • Nej koncík!

už sem hlasla... teda aspon doufam! anglictina neni moje silna stranka ale neco sem tam naklikala tak snad to bylo dobre! byla bych straaaasne moooc rada kdyby prijely znova pac je to od koncertu SP v cechach moje nejoblibenejsi skupiny a jejich koncert v lucerne byl vazne upa suprovej! byla sem tam s nevlastni segrou a ta mrcha (jako ona X) ) chytla danovu palicku a jeste k tomu rucnik! ale tak aspon ze mam fotku s nima a podpisy vsech! EM sou nej!
  • re

zdravim, všechny co tuhle kapelu podporují a díky že jste je sem přidali. koukám, že tahle kapelka nikoho moc asi nezajímá. *9* podlě mě jsou skvělý. *1* *1* p.s. jde někdo z vás na koncert simple plan v praze??? *3* *3*
    • koncert v Pze

no jasněě :D jedu tam s kámoškou :D když jsem se dozvěděla že budou jako předkapela tak jsem vlastně nijak nereagovala ptže jsem je vubec neznala přiznávám :X ale pak jsem si stáhla jejich album a uplně jsem se do nich zamilovala tak, že nevim jestli se víc těšim na Ellioty nebo na Simply *1* *1* tak na koncertě na viděnou, doufám že nás tam někdo neušlape.. *13* *1* *1*
      • Re: koncert v Pze

no já měla jet taky, ještě minulej tejden, ale jelikož teď bydlim trošku dál, tak mi to rodiče zatrhli. že mě prej nepustěj když to mám 6 hodin cesty *9* *9* *9* *9* *9* tak pak budeš muset vyprávět. hlavně si to tam moooc užij a nezapomeň fotit.
        p.s. kdes sehnala to cd? já našla dycky jen 36 písničky *4*
        • Re: Re: koncert v Pze

Ahoj ellioty znám od včerejška *1* sem do nich ale úplnej blázen už teď sou supér já je miluju!!! *1* taky bych chtěla vědět kde se daj najít ňáký y písničky ale zadarmo. poraďte prosííííííím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit