-
Re: MP3
Je to na mojemp3.sk , ae musis se tam zaregistrovat -
Ahojky všem!
Ahojky!!
Včera jsem je poprvé slyšela v Benešově, jako předkapelu Chinasek. Jsou naprosto úžasní!! Ale bohužel nemám žádnou jejich fotku a nějak se nemůžu dostat na jejich stránky :( nemohl by mi někdo helpnout? :) Dííky :) *14* -
MP3
Lidičky sháním mp3 13. komnata a bezradnej, jestli ji někdo máte, tak mi je prosím pošlete na meil Fiserova4@seznam.cz Děkuji mnohokrát *3* -
Hlasujte
Ahoj ..... Prosím vás halsujte v t-music pro písničku Bezbranej ... *3* *3* *3* -
hlasování
ahooj,hlasujte na t-music.cz pro klip 13.komnata -
Marty
Marty se mi moc líbí. *14* *14* *3* -
nový klip
Ahoj.. koukněte se na stránky Fate Magazine mají tam nový klip a to 13.komanata *4* *4* -
Re: Lenny
Kluci jste dobří.Držte se a hodně moc štěstí.Zasloužíte si úspěch.Konečně něco nového na zatuchlé české scéně...... *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Lenny
*9* je to hrozný .. byla sem na tom koncertě když se to stalo ... Dneska mám hroznej den ... Jak se to mohlo stát hlava mi to nepobírá , proč zrovna ON Proč zrovna Láda ?? Tak super simpatickej uplně pohodovej chlap... v pátek sme si povídaly takže sem ho poznala trošku víc.. nehorázně bezvadnej kluk .. opravdu Bezkonkurenční ... Tak mladej Nezaslouží si to :( .. Pořád brečim je mi to líto .... máma neví co už dělat je ze mě celá paf pořád mě utěšuje ale to nejde ... pořád je m i do breku dneska celej den _ už nevim co dělat ... JE MI TO MOC LÍTO reagovat »__ po celý tři dny je mi na nic *8* -
Lenny
ano je to tk Strašně Moc mi to je Líto *9* podrobnosti jsou na blogu....odpočívej v pokoji Lenny...měli jsme Tě mocinky Moc Rádi...:-* -
lídík
ahojky lidi musím vám všem něco říct dne 17.4.09 v Městkých sálech teplic umřel tam bubeník ládík FM to má napsaných i na strankách byla jsem na tom koncertě a vidělaho bylo mi ho strašně líto -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
Koukám a nestačím se divit
Mrzí mě, že se urážíte a nedáváte si...Každopádně Ellis, jestli jsi to ty koho myslim, tak mi nepřijde že jsem klesnul a veřím tomu co hrajeme, ale je to tvůj názor a já ho respektuju..jen prosím tě neříkej, že jsem se někomu smál, když to není pravda...Jak je v Kladně?? Co špunt, Má se k světu?? Pozdravuj dyndase..... *5* -
Fate Magazine
Fate Magazine,to je fakticky nej skupina bezwadně zpíwají a jsou klásnííí wšichni!!! *14* *14* *14* *4* Zbožnuju wáááás moooooc!!!!! -
Podporování
Prosim dejte hlas Fate magazine na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám -
Podpořte je
Podpořte Fate Magazine v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
speciální koncert
Ahoj, pořádáme speciální koncert pro fanoušky Fate Magazine - více info na www.bandzone.cz/fatemagazine, tak se mrkni a určitě přijď :-)
oficiální web - www.fatemagazine.eu -
Re: Re: Re: si kráva
Věř mi, že jí. Smál se se mnou... -
podpořte je
Podpořte fate magazine v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
Re: Re: si kráva
hlavně že ty seš tady ten užasnej(užasná) co?? *1* *1* *1* nevím komu by se vysmál víc... *5* *1*