-
Gipsy.cz{╚§♥♫♫♫♫
Gipsy.cz suprrrrrrrrrrr hudba kluci supr zpivají§§§§§§§§§§§ maji talent od Boha{╚§{╚$♥♫♫♫↓$♥-/▓▓▓◄◄◄◄◄--◄▒▒▒♥╔▒◄♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re:hiphop smrdí
Souhlasím ale když necháš hip hop dětem
tak metal zanikne A TO NESMIME DOPUSTIT
je mi 13 a poslouchám Metal a RocK od 9-ti
let -
miluju te
já tě miluju prostě a že vipadáš malinko jinak než jiní češi tak to vů§bec newa hlawně že máš krásný písnčky a lawně reprezent!!!! *14* *14* *3* -
Gipsy.CZ
Jooo Gipsy.CZ fakt sQělá skupina....*MucQ*...Akorát maj někdy moc sprostý písničky že si je nemžu na plný pecky doma pustit když je velde mamka :( ...Třeba černá kronika je žůůůůžo ale sprostá :(...Mno tak nic papapa *3* -
Re: -------------------
jo to sou teda upe nejlepší a hustí -
Tak co Banga
Tak co, Banga, neměl by ses Čunkovi omluvit,když došlo na jeho slova, že stačí být opálenej, na náměstí udělat binec a zapálit ohně, a už se o tě někdo postará??
U romáků u vinohradslé nemocnice to zafungovalo...neměli by jste s Vojtou jim jít zahrát??? Ave Romale -
-------------------
Gipsy ste upa nejlepší *14* -
eurosong
Budu Vam drzet palce, at se v Moskve dostanete dal nez Kabati a Kerndlova.
Velice me prekvapuje jaky jsme narod rasistu. O to vic Vam drzim palce. Cikanska hudba je pekna. *1* -
Re: i love
mno newim jestli je to petr a le jeden bydlí blízko nás *15* *15* -
gipsy.cz sou nej
gibsy.cz sou nej skupina a zpívaj o realitě cos takovech skupin neni moc korš tech co zpivaj czeky.....všichni rikaj že nemaj love aby si to cd koupily...love love, o savore, savore kamen
*14* *14* *14* *14* -
i love
miluju petra surmaje at mi napiše *9* -
gipsy nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjj
gipsy nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj j
genialni. dostavaj českyho slavika prostě bomba *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jhhjhx
jste mo a moc super dobrý pošlete mi nějakou písničku?! tak hej
*5* *3* *3* *3* *8* *15* *4* *9* *3* *5* -
piste
lidi tak piste neone zatim tady nevidim nic krome jmena baduska10 baduska10 baduska10 *9* *9* *3* -
kamosi
hojky lidisky nechcete se mnou nekdo kamaradit.....???????plspls sem tady celkem nova prosim aspon mi nekdo napiste *3* *9* *4* -
miluju je
nejvic se mi na nich libi ze vetsinou spivaj o realnem zivote *14* *14* *14* *14* -
miluju vas gipsy.cz
ja proste gipsy.cz proste miluju a jsou moji nejnejoblibenejsi skupinou ne svete i kdyz mam rada i basshuntera ale gpsy.cz mam rada vic a kdo je nema rad tak at semhle na tyhle diskuze o gipsy.cz necodi protoze takovihle lidi ktery si o jinych lidech ktery poslouhaj neco jinyho nez oni mysli ze(placnu)ze sou treba dezoti tak at sem radsi vubec protoze by se sem mneli o nich psat jen hezke veci a ne ze sou to debilove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!protoze to neni pravda *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* -
GIPSY.CZ
GIPSY.CZ NEJJJJJJJJJJ špička jsou fakt good ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nejjjjjjjjjjjjjjjj včera ve slavikovi českem mattoni už neni . jsou mlady šik ajsou skromny a slušni------------
a žadnej rasmus nechtej znat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
gipsy .cz
gipsy .cz jste nejjjjjjjjjjjjjjj ja vas miluji............... moc aj vaše pisně jsou nej .o.k
faninka vaše nika 1979 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: cheskamosit
jasne ze jo ja sem taky nova a mas taky rada gipsy.cz jestli na tak to neva
*3*