- 

dost dobrá kapela *1*
- 

Nabízím knihu Hanson - neautorizovaný příběh světoznámé skupiny (z r. 1998), perfektní stav, jako nová, pište na us1234@seznam.cz
- 
                - 

Ahoj a za kolik bys prodala knihu od hanson ? odepiš na mail mariatony@seznam.cz Ahoj a za kolik bys prodala knihu od hanson ? odepiš na mail mariatony@seznam.cz

- 

- 

NA PRODEJ...Cauki HANSON fandové,mám na prodej menší sbírku o této kapelce (věci ze starých časáků-zahr. i české), orig. MC Snowed In, 2 knihy a 6 fotek i s negativy. Pokud máte zájem, pišněte mi a můžu zaslat podrobný seznam. Pááá *3*
- 
                - 

ahoj Já mám zájem O Hanson teda jestli je JEŠTĚ MÁŠ ODEPIŠ MI NA MAIL mariatony@seznam.cz díky ahoj Já mám zájem O Hanson teda jestli je JEŠTĚ MÁŠ ODEPIŠ MI NA MAIL mariatony@seznam.cz díky

- 

- 

Hansoooooon xDÁááá Hanson xDD Bože ty sem taky milovala =*** Super kapela *14* Achhh Taylor .. ten byla taky moje láska xD =*** *1*
- 

HansonJá vám nevim, ale Taylor i Zac..oba vypadali jako holky...ale Tay vypada i ted (tedy az na ty vousy) *1*
- 
                - 

Re: HansonJá si tsejně myslím, že je tay gay. Protože co jsem koukala an to jejich nový DVD, tak tam teda rozkládá rukama.,. úplně vidím svýho spolužáka, kterej je taky jasnej :-)) Nicméně Hanson jsou super...
- 
                - 

Re: Re: HansonTak to se pěkně pleteš protože není gey onu už je ženatý a má i mimčo nesut lidi podle toho jak se chovají nebo jak vypadají nakaždé to hned nepoznáš že je gey *3* *3* *3* *3*

- 

- 

- 

hansonnejjjjjjj skupina *1* *1* *1* *1*
- 

HansonAhojky, jsem jejich fan od roku 1997. Takže, co se týče konzertu, Hanson konzertují jen v Americe a když už v Evropě, tak jeden nebo dva konzerty ve větších městech (Londýn, Paříž atd.), ale o tom jsem nic neslyšela. Jinak Isaacovi je 27, Taylorovi je 25 a Zacovi 22. Všichni ženatí a taťkové. Zac a Isaac mají jedno a Taylor bude za pár měsíců taťka počtvrté. Tak to v krátkosti pro ty, co neví :) *3*
- 
                - 

Re: HansonNo teda já čumim..ze jejich éry jsem je milovala,hlavně Taylora,toho jsem měla snad všude..ale ted že už jsou všichni tatkové a hlavně Tay *14* ten se teda číní!!

- 

- 

koncertahoj, prosimvas muzu se vas zeptat jestli nahoou nekdo nevite o jejich koncertu v evrope?? snazim se porad nait nejaky koncert at uz v zahranici nebo tady v ČR ale porad nic.......ale pritom jsem slysela ze chystaji kkoncertni turne THE WALK . verim ze nekdo napisete , predem dekuji
- 

Hansonhm... tak nic no právě jsem zjistila že je to kluk *1* ale vypadal jako holka *9* *1*
- 
                - 

Re: Hansonja tady nechci urazit vsechny ty fanoušky zaca ale ja jsem si teda taky mysle aze je to holka ale pak uz na druhej pohled je to kluk ja vysitej *1*

- 

- 

HansonPrávě jsem viděla písničku v televizi kde hráli mmmbop a ta holka co tam hrála na bicí tak tu jsem v tomto životopise nenašla jen tak jsem to projela takže třeba sem se špatně dívala moc o téhle skupině nic nevím a chtěla bych vědět kolik jim je let jestli to nědko víte tak mi pls písněte na e-mail... díky moc *3*
- 
                - 

Re: Hansonjen¨ze tam zadna hoka na bicí nehraje!! na bicí hraje kluk!! tam jsou vsichni kluci!!! asi si se spletla *15*
- 
                - 

oni jsou kluci ne holky proboha *4* jako taylor v písničce mmmbop vypada jako holka ale to nevadí jako gay určitě není a isaac a zac taky ne jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj skupina *14* oni jsou kluci ne holky proboha *4* jako taylor v písničce mmmbop vypada jako holka ale to nevadí jako gay určitě není a isaac a zac taky ne jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj skupina *14*

- 

-