-
Faktis fajn
Nej písnička:vzpomínky zůstanou,fakt moc hezká 😉 -
ahoj
moc mně těší že píšete o holkách takové pěkně věci ale mohli by jste prosim psát holki s měkym i jsem alergická na holky 😨 😨 😨 😨 -
Re: koncert
to je super ale já na diskotéku nemužu 😟 😟 😟 -
koncert
Holki budou 21.11. v Prostějově na nějaké diskotéce. 😉 -
prosim
prosim prosim když u někoho bude koncert holek řeknete mi to že jo??? 🙄 🙄 🙄 -
Re: Re: Re: Návrat
diky
🙂 🙂 🙂 😁 😁 -
Re: Re: Návrat
ha není tam klára 🙂 jinak sou super 🙂 -
dítě
Joooooooooooooooooooooooooo holky sou super 😁 😁 😍 😂 -
Re: Návrat
jo to asi bylo prosimte mohl by jsi mi napsat kdo v jejich skupina už není 😁 😁 😁 -
super
to je úžasný od tý doby co jsem se zaregistrovala do Fanklubu tak tu je asi dvacet dalščích jen tak dále 😁 😁 😁 -
Re: Návrat
Jej mám tam chybu 😃 Soráč -
Návrat
Holky se vracejí 🙂 Konečně včera vystoupily v Těškovicích a bylo to skvělé i ve třech 🙂 -
holki
ahooj vsem, ja myslim ze je to velka skoda ze se rozpadly ja mam jejich 3 CD a byla to kdysi moje nej hudebni skupina a ted uz bohuzel nemam zadnou! takze to jest muj nazor 😉 -
Re: Re: dobrá skupina
cd mužeš koupit na www.livecd.cz 😉 😉 😉 😉 😉 -
holki jsou zpět
Ahoj, Holki už zase jezdí. Byl jsem na jejich vystoupení v Českých Budějovicích. Úplně mě zarazilo, když tam Radana říkala, že Už mi nevolej je píseň stará necelých deset let. Ty brďo - vůbec nezestárly. Naopak. Vypadají skvěle a fantasticky jim to zpívá. I když - jsou pouze tři 😟 -
Super!!!!!!
No tak toto je uplna bomba!Počul som že končia čo je obrovská škoda.Mam ich album vzpomínky zústanou ale ešte na kazete a zhánam ich všetky albumy na nete ale nič.Poradte niekto kde to dostanem.Diki. -
Re: dobrá skupina
Ahojky mam prosbu schanim tyto cd od skupiny holki tyto mi chybi ve zbirce 2003-At to neskonci,2002-vzpominky zustanou a 2001-pro tebe dvojplatinove album.I kopie muzou byt.Dekuji budu moc rada za vasi odpoved Veveruska -
Re: Skoda dobre vokalne znejici skupiny
Souhlasím s tebou,já je taky nemusel. Jenom Kabáty a tak dál.Ted jsou lidi v paneláku u konce s dechem. Holki a pořád a pořád T y brdo a jsem dědek skoro.Nikolka je moc živá a nádherná,energická a sexsy. -
holkiiiiiii
Ahojky, tady můžete vyhrát knížku od K. Kolomazníkové Holki s jejím autogramem http://vyhraju.info?j=j&id=2 -
máš pravdu
Titus má pravdu,když nebudete zpívat tak to bude velká škoda!!!! 😨 😨 😨