Přejít na výpis diskuzí

Holki

HUDEBNÍ SKUPINA 11.6.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

ahoj holki sou moc pekna skupina nevite kolik maji alb ? ja mam jenom 3 tak bych chtela zjistit kolik jeste maji *4*
    • Re: ahoj

že prý budou bez Klárinky *9*
  • podivej te se

podivej te se na ty jejich stránky jsou prostě super (www.holki.eu) *1* *1*
  • slavík

Ahoj, jsem jim poslal hlas do slavíka, tak to udělejte taky. Ať Holki vidí, že jsme na ně nezapomněli. *5*
  • COZE

Je pravda že se chystá nějakej koncert, nebo je to mystifikace? Byl jsem kdysi v kontaktu s jednou členkou, ale to už je fuč. Takže pokud někdo máte tu informaci potvrzenou tak mi pls napište. HOLKI FOREVER
  • tak co

vystupujou holki ještě někde jinde než na diskotéde ????? *7* *14* *7*
  • Faktis fajn

Nej písnička:vzpomínky zůstanou,fakt moc hezká *3*
  • ahoj

moc mně těší že píšete o holkách takové pěkně věci ale mohli by jste prosim psát holki s měkym i jsem alergická na holky *13* *13* *13* *13*
    • Re: ahoj

ahoj,ja jen musim reagovat podle doslych prispevku,ja vim jsem asi z jinyho vesmiru ale jsem fakt fanda HOLEK,na disco uZ nechodim je mi skoro 40 ale nechapu co vsichni mate proti mladym,krasnym a hudebne nadanym holkam-talentum???kdyby cestina a cesi nebyla-ly takovej malej blbej priposranej jazyk a narod tak tenhle girl-team prorazi v cely evrope...sam jsem byl par let venku a kdyz ctu zakomplexovany cesky nazory tak je mi na bl...!!jen mi je lito ze jse s nimi sam osobne nesetkam a nepokecam...HOLKI,moc vam fandim a dejte do to vsechno,jsete SUPER-BOMBY!!!
  • koncert

Holki budou 21.11. v Prostějově na nějaké diskotéce. *3*
    • Re: koncert

to je super ale já na diskotéku nemužu *9* *9* *9*
  • prosim

prosim prosim když u někoho bude koncert holek řeknete mi to že jo??? *7* *7* *7*
  • dítě

Joooooooooooooooooooooooooo holky sou super *1* *1* *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit