-
Kuko i na jiném CD
V tomto shopu lze nalézt i DVD (necenzurované)!!! Všechny věci lze zakoupit i na koncertech - "V dobrej viere tour" na stánku Merchandising Horkýže Slíže. -
Kuko i na jiném CD
Mimochodem Kuko se účastil také na CD s názvem "Strana A" pod uměleckým jménem "Kuko Sanchéz". Nazpíval píseň k reality show "Farmár hladá ženu". Na tomto CD se také objevují také další písně, které nazpíval. (např. "Otvor si účet v Piggybank" a také skladba "Nech...").
Můžete si zakoupit jejich knížku s názvem "Smaragdové oči", při které dostanete i CD s nevydanými skladbami (např. "Blues starej ubytovne"). Lze ho zakoupit (i jiné produkty - trička, CD, potítko, čepice,...) na www.chillistyle.com - odkaz "internetový obchod". -
Nové CD
Dne 4. března 2011 vyšlo nové CD - V dobrej viere 2001-2011 - Best of. Těšte se. Výběr největších hitů + nové písničky (z nich třeba "Mám v pi*i na lehátku"). *14* -
Re: dont like
vypocut jednu pesnicku a us neznasat taku super kapelu??? a je to vobec moznee.........a nahodov ta pesnicka ho dost vystihuje *1* -
Nové cd
Fanoušci této osobité skupiny těšte se! Vychází jejich nové cd 54 dole hlavou. Opět obsahuje chytlavé, vtipné texty a skvělé intro. Přidala jsem sem texty z nového cd.
Ps. album obsahuje jednu anglicky zpívanou píseň a jednu jakože italskou, ale to vám nechám jako překvapení!!! -
Re: horkýže slíže moje lásky
Jj presne tak... Jsou uplne nej... Zeru je... a mario je sladouckej! *14* -
dont like
Stačilo abych si poslechla jen jednu písničku a jsem znechucena a navíc mě nasrali textem o Komisaři Rexovi v tom jejich novým cd. *16* -
Re: horkýže slíže moje lásky
*14* hEj upE nejvíc je lovujuuuu!!! *14* Miluijuu je už od svých 7 let a je mi 13 a prostě pořád jsou nejlepší na světě!!!!! -
Koncert
Včera jsem byla na jejich koncertě v Litomyšli v Kotelně - to byl mazec!
Tenhle koncert jsem si užila,jako žádnej jinej! *14* m.i.l.u.j.u. Horkýře Slíže *15* -
horkýže slíže moje lásky
jsou husti,mám je ráda poslouchám jejich písničky každý den
"miluju je"!!! *14*
¨hlavě petera hrivňáka a Mária Saba *14*
klucii!!! žeru vás *14* -
....
Nejlepšíííí kapela, písníčky jako Já žeru kvítí, Silný refrén a Baby jsou fakt luxusní. Je dobrý, že se dostali talhle do Čech, jinak by to bylo blbý. -
Re: jasnyyyy
moja rec nikto na nich nema!!!!!!!!!!!§§§ *16* *5* *4* *14* *3* *1* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *5* Suuuuuu BOZIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
H
Miluju SK pisničky a hlavne od Horkyže sliže... jůůj jsou skvělí.. *4* -
LovE
*14* °°Slíže sůů nej upe nejfíc milujůů°° *14* -
jo!!!!
Horkýže slíže jsou skvělí!! skvělé texty obrovská energie!! miluju je!! *14* -
horkýže
majú skvelé texty, *1* -
HS
Jsou prostě supéééééééér!!! *5* -
pali
serusteeee *3* *3* *4* *15* s *5* ku -