- 

okokNO je to najlepsia skupina aku poznam na celom svete mozno niekedy boli lepsi iba Queni mozno.Jednoznacne Kabati su aaaKabati a nikto na nich nema su super jednicka.
- 

koncertJá jdu taky na jejich koncert a hrozně se těším. To bude mazééc *1* Kabáti sou nej česká kapela *1*
- 

Kabáti-best kapelaKabáti jsou fakt nej kapela.Nejvíc se mi asi líbí písnička Corrida ale jinak všechny sou suproví!!!!!! *1*
- 

jajakabááát je prostě super to je ta nej skupyna kterou znáám byla sem na všech vystoupenííí a bylo to suuperrrrr!!!!!!!!!!!!!!!§ *14* jjááá sem do nich bláázen *16* *4*
- 

Kabát??Lásky moje fakt prostě BEST Kabát 4evr poslouchám je už od narození už když sem byla u mými v břiše sem věděla že KABÁTI jsou BEST *4* ... A HLAVNĚ TOM :) *14*
- 
                - 

Re: Kabát??Cau kabati jsou kabati a jsou BEST čau porse

- 

- 

super skupinahele kabati jsou nejlepši na svete cela moje rodina je miluje a milovat bude to ze naci blbečci tady piší ze jsou ubozaci atd tak to me stve protoze neznaji dobrou muziku neboili rock od kabatu.jsou stokrat lepsi nez zahrenicni skupiny jo a jsou SLAVÍCI miluju je *14*
- 

kabatikabati jsou nej nej nejlepší rockeři *14* *14* *15* *4*
- 

SUPERjste nejlepsi moc vam handim upo *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* hej jste nejlepsi
- 

hari*3* jste super v loni na Šikláku jsem Vás viděla na živo,je mi skoro 50 a pořád vás můžu jste super kluci *3*
- 
                - 

Re: hariopravdu jsou nejnejnej *16* *10*

- 

- 

kJsou nejlepší, žádná jiná česká skupina se jim nemůže vyrovnat... *14*