Přejít na výpis diskuzí

Kabát

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
314 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo

KABÁTI JSOU FAKT SUPER SKUPINA! *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8*
  • Super KABÁTI

KABÁTI jsou pořád nejlepší!!! *3* *3* *3*
  • neeeej

Kabát je nejlepší skupina a NEJSOU to žádný ubožáci...jsou plostě neeeej upa je zbožnuju a kdo je zbožnuje semnou tak písněte na e-mail plsky..děkuju...:-* *3*
  • poradte

Dobrý den,nevíte prosím,kdy(datum)v březnu hraje Pepa Vojtek v muzikálu Angelika?Nikoho jiného nechci a nevím kde to zjistit.Děkuji Lucka
  • zlatíčka

kluciiiiiiiiii:o* kabát je ta nej nej skupinka na světě.nikdo na ně nemá.zůstaňte pořád tak skvělí jak jste.moc moc úspěchů přeju.zbožňuju vás:o* *14*
    • Re: zlatíčka

s timto naprosto souhůasim, kabat je ta nej skupina na svete! a ty jejich koncerty zadna jina skupina nema!Kluci jsou originalkni!!!
      a Tomášoví sola to je mazec *5*
  • Faninka

Kabat je fakticky ta nejlepsi skupina! Hlavně má dost dobrý členy, at je to bud tomáš, Pepa, Milan, Oťas tak i Hurvajs!!!! Kluci jsou fakt boží a mají pěkné koncerty! *14* Kluci mám vás moc ráda a jste ty nej!!!!
  • Budiž Vám Země těžká!!!!

Kabáty jsem měla ráda do doby, než začali strkat nos tam, kam neměli a udělali to co neměli!!! *13* *16* Věci, kterým evidentně nerozumí by měli nechat spát. *16* Od jistého alba jim nemůžu přijít na chuť a doufám, že shnijí v PEKLE!!!!! *5* *16* *16* *16* *16*
    • Re: Budiž Vám Země těžká!!!!

Milá Elizabeth, pokud se ještě někdy oběvíš na těchto stránkách, poděl se prosím s námi o tvé rozhořčení trošičku blíž. Nevyvracím nikomu jeho názor, ale mohli bychom o tom tématu podiskutovat. Moc by mě zajímalo co ti vadí a hlavně které album to vše zapříčinilo. Díky Vlčák.
    • Re: Budiž Vám Země těžká!!!!

Docela rád bych věděl,co tím myslíš.Kdyš něco nakousneš,měla bys to taky dokončit.Já si naopak myslím,že každý nový album je kvalitnější,co se hudby a zpěvu týká.
      • Re: Re: Budiž Vám Země těžká!!!!

souhlasim s Kikinkou *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *16* *16* *8*

presne !!!! *4* *4* *4* *4*

jj, s tim souhlasim, kazdy jejich novy album je lepsi a lepsi!Jsou to borci a nikdo na ne nema!!!!!!!!!!!

ale ne slovně a texty!!!!!!! *16*
  • Kabát

*14* Kabáti jsou nejlepší česká rocková kapela a kdo říká ne,je čurák na entou!!
    A Elizabeth,ty si vyliz mozek!!
    KABÁT *14* *14*
  • Faninka

Skupina Kabát je ta nej , byla, je a vzdycky bude *14*
    Ma ty nej cleny:Otase, Milana, Hurvajze, Pepu, a Toma ...Tomiku jsi ten nej *5* *14* MTR moc miluju vsechny moc rada
  • Jste nej!!!

Dobrý den,skupino Kabát je mi 10let a
    poslouchám vás každý den. Jste nej
    skupina!!!!!!!!!
    • Re: Jste nej!!!

Nikol jo možná tadle skupina je supr ale určitě ne pro každého...chci tím říct že je víc kapel který jsou suprový...jinak souhlas no
      • Re: Re: Jste nej!!!

Jo já vím že je víc skupin které sou super. Neříkám že skupina Kabát je jediná supr skupina.A navíc když jsem napsala že sou nej tak sem mluvila za sebe,ne za všechny.Každý má přece svůj názor!!!!!!! *3* *3* *4*
        • Re: Re: Re: Jste nej!!!

jj to máš pravdu tak proto ti tu píšu i svůj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší