Přejít na výpis diskuzí

Killerpilze

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Johannes

jo seš pěkně blbá ty si jako myslíš že ti budeme závidět to teda ne nám nebo teda mě stačí když je vidím jednou za rok nebo tak nějak a nemusím si hrát že je znám nebo tak něco nejsem žádná taková namyšlená kráva papa doufám že mě chápete i vy holky ??? *13* *1* *1* *1* *1*
  • jsou NEJ

jsou fakt nej líbí se mi hlavné jejich písničky ale taky Fabi všichni jsou supr kluci už se těším na jejich další koncert
    *3* *14* *14* *1* *4*
  • fabiiii

fabi je nej !!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • killerpilze

They be better than poor Tokio Hotel :-P
  • Re: Re: Re: Re: Johannes

ty we holky...eště se kvůli němu poperte *1* *1* *1* klídek to chce..u kafíčka *15* *15* vám kluci nikam neutečou *1* a vážně nekecejte že je znáte...no ale dyby sme se s nima někdo znali jako fakticky,tak by sme to taky sem psali tx we a jako další by nám nevěřili *1* takovej kolotoč *1* ty we..já ale jako z toho nemůžu... "moje rodiče se znají s halbigovými..no a já jako mluvim pravduu..." *1* *1* ale tak třeba jako vážně to je pravda..proč by někdo nemoch znát někoho slavnýho? *1* dyby se třeba vaše kámoška stala slavnou,tak taky třeba budete řikat,že ste její kámošky *1* ale jako češka a nemci? to vážně nejde dohromady *1* užívejte si je *14* *1*
  • Re: Killerpilze

souhlas pisani komentaru me bavi ale du si radsi zapalit *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4*
  • Re: Killerpilze

*5* *13*

• pls hlasujte a killerpilze budou v prAZE

ahojkyyy chcete killepilze o 5 v čr v praze hlasuj thady http://eventful.com/demand/D0-001-0 01286020-0/join?bg=black&fg=FFFFFF

neni to muj blog jenom sirim aby prijelii *14* *14* *15* pls všichni hlasujteee fakt plosiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • mojee

*14* *15* fabinek je upa božíí plostě láska plostěěě klásnej klušinaaa kterej může existovat 1 slovem andílek *15* *14*
  • Re: jsou nej!!

*14* mno to jo sou ploste zpa uzasnyyy fakt je miluju *14*

mno jasně už ti to žeru jo a než se budeš vimlouvat že žádný fotky nemáš tak sku fotosop jo a pak mi ty fotečky pošli ráda je skouknu a umíš vůbec německy ty káčo *15*
  • Fabi

Fabi,Fabi,Fabi,Fabi,Fabi *14* *14* *14* *14* ,Fabi,Fabi,Fabi *14* ,Fabi *14*
  • Re: Re: Re: Johannes

please nejlepe mi na mail!! *1* *15*
  • Re: miláčkové

jojo Fabi je zlatíčko!! *14* *14* *3* *4*
  • Re: Re: Johannes

omg, no tak nam posli nejaky vase spolecny fotky nejlepe ty o tech vanocich *1* *14* *1*

Jezis to si jako fakt myslis,ze ti to uverime??Tak to ses teda blba...Jako je to uplne trapny jak vsichni rikaj,ze spolu travite SPOUSTU CASU.Fakt trapny
  • Johannes

No víte,mí rodiče se znají s rodoči Halbigovými-Jo ,Fabi-tedy trávíme s polu všechen svůj volnej čas!no řeknu vám s klukama je sradna!!a taky s polu slavíme Vánoce!!jsem moc zvědavá co od Joa Dostanu!!!!v loni to bylo krásný tričko a plišák s nápisem :Ich liebe Dich!-Miluji tě! *14* *4*
  • cv

moje lásky *14*
  • miláčkové

mno to sou proste nej typani na svete spolu s nevada tan ty sou taky suuuupeeeeeeer a ve vobou kapelach jsou faaakt nadherny kousky... *14* a z killer pilze je nejhezci Fabi *14* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit