Přejít na výpis diskuzí

Killerpilze

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milášči

Killerpilze jsou fakt nej band na swětě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jsou neeeeeeej!!!

KP jsou ti neeeejhezčí kluci na světě *14*
  • užo

ti kluciii jsou uža prostě nej kapela na světě ja je prostě millluuuuuju *14* *14* a nej fabiho *14* *14* *14*
    • ing

hej bože kdo je v jejich FANklubu bože *9* jsou trapní!..
  • jsou nej!!

jsou to fakt nejhezci kluci na svete!!a umi bezvadne hrat!! *3* *15*
    • Re: jsou nej!!

*14* mno to jo sou ploste zpa uzasnyyy fakt je miluju *14*
  • CZECH STREET TEAM

PODPORUJTE KILLERPILZE!!!!

NAVŠTIVTE PRVNI CESKY STREET TEAM!!

A OFICIALNI STRANKY!!!

WWW.MYSPACE.COM/KILLL ERSTREETCZECHTEAM

WWW.KILLERPILZ E.CZ
  • Johannes

No víte,mí rodiče se znají s rodoči Halbigovými-Jo ,Fabi-tedy trávíme s polu všechen svůj volnej čas!no řeknu vám s klukama je sradna!!a taky s polu slavíme Vánoce!!jsem moc zvědavá co od Joa Dostanu!!!!v loni to bylo krásný tričko a plišák s nápisem :Ich liebe Dich!-Miluji tě! *14* *4*
    • Re: Johannes

Haha *1* tady je někdo vtipnej
    • pro mImi

holka ty si trapná *1* kdo myslíš že ti to bude věřit? *1* *1* seru z tebe

jo seš pěkně blbá ty si jako myslíš že ti budeme závidět to teda ne nám nebo teda mě stačí když je vidím jednou za rok nebo tak nějak a nemusím si hrát že je znám nebo tak něco nejsem žádná taková namyšlená kráva papa doufám že mě chápete i vy holky ??? *13* *1* *1* *1* *1*

mno jasně už ti to žeru jo a než se budeš vimlouvat že žádný fotky nemáš tak sku fotosop jo a pak mi ty fotečky pošli ráda je skouknu a umíš vůbec německy ty káčo *15*

Jezis to si jako fakt myslis,ze ti to uverime??Tak to ses teda blba...Jako je to uplne trapny jak vsichni rikaj,ze spolu travite SPOUSTU CASU.Fakt trapny
      • Re: Re: Johannes

omg, no tak nam posli nejaky vase spolecny fotky nejlepe ty o tech vanocich *1* *14* *1*
        • Re: Re: Re: Johannes

please nejlepe mi na mail!! *1* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Johannes

ty we holky...eště se kvůli němu poperte *1* *1* *1* klídek to chce..u kafíčka *15* *15* vám kluci nikam neutečou *1* a vážně nekecejte že je znáte...no ale dyby sme se s nima někdo znali jako fakticky,tak by sme to taky sem psali tx we a jako další by nám nevěřili *1* takovej kolotoč *1* ty we..já ale jako z toho nemůžu... "moje rodiče se znají s halbigovými..no a já jako mluvim pravduu..." *1* *1* ale tak třeba jako vážně to je pravda..proč by někdo nemoch znát někoho slavnýho? *1* dyby se třeba vaše kámoška stala slavnou,tak taky třeba budete řikat,že ste její kámošky *1* ale jako češka a nemci? to vážně nejde dohromady *1* užívejte si je *14* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johannes

hehe bezne taku hovadinu este nedokazal nikto vymisliet *5*
  • killerpilze

They be better than poor Tokio Hotel :-P
  • killerpilze

ja je tak miluju jsou nej vsechny a ty jejich pisnicky jsou super *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mňam..=c**

*14* Fabi..wrr..šukézní ale jeho brácha..wow..žeru je =c* hl. jejich písničkyy *1*
    • Re: Mňam..=c**

jo jaa je taky žeru mooooooooooc *14* *14*
  • >>°°IcH LieBe iHn°°<<

*14* >>FaBííK<<*14* žerůů hóó xD upa ťutíí <3*14* °°IcH LieBe iHn°° *14* *14* mucQ *14* *4*
    • Re: >>°°IcH LieBe iHn°°<<

jo jaaaaaaaaaaaa ho taky žeru fabiho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
      • Re: Re: >>°°IcH LieBe iHn°°<<

jj souhlasiiiiim *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit