-
♥♥♥
KOBLÍŽCI sou nejlepšíííííí !!! ♥ *14*
Maj boží písničky.. :-***
Milujůů je :D :))))
..a jentak mimochodem Josie je k sežrání :D:D:D *1* -
-
Re: ♥♥♥
josie je upe k sezraní já ho prostě miluju to je ten nejlepsí kluk v mym zivote hned bych se s nim klidne zacala i libat *14* *14* *14* -
jj presne tak *3* souhlasim stebou *14* *1* -
Souhlasím...Se vším *14*
-
-
CD
Lidi nevíte kde bych na netu mohla koupit jejich CD?? Nemohla sem nic najít tak mě napadlo jestli vůbec nějaký maj...Nebo i něco jinýho jako trika a tak?? *4* -
-
Re: CD
dobře tak CD mají 2,ale ani jedno nemůžu najít -
-
Re: Re: CD
Jo, všechno mají;] Najdeš to na téhle stránce: http://apps.facebook.com/ecwid-shop /store/100000283905944
Pokud ti to blbne a nejde to načíst, jednoduše si to objednej přes zprávy Facebooku;) Napiš třeba Josiemu a domluvíte se;) -
-
Re: Re: Re: CD
Josiemu to bych neriskovala *1* on neodpovídá na nic *3* teda mě odpovídá vždycky ale tak detail *14* jinak dají se objednat na mailu koblizciband@seznam.cz
-
-
-
-
BuBLa
Potřebobala bych poradit mám v tom totiž zmatek,jak se jmenuje ten emař s blond vlasy??? :D díkes ♥ -
-
Re: BuBLa
Josie(Josef Vařeka)♥
-
-
:))
jj koblizci sou supr *1* *1* *1* *14* *1* -
koblížc!
Včera jsem je viděla v Sokolově na Hornický poti a byli vážně skvělí *3* *14* *14* *14* *14* A po vystoupení sem je potkávala na atrakcích *15* -
KOBLÍŽC!
ahojky lidicky,ja tuhle kapelu upezboznuju kdyz pijdu ze skoly uz sedi u kompu a poslocham jejich pisnicky a az budu mit novej mobil chci si tam dat vsechny jejich songy !!!KOBLÍŽC! MILUJU VÁÁÁS!!! *14* *4* -
-
Re: KOBLÍŽC!
Dotaz... Nerozpadli se už náhodou? *9* -
-
Re: Re: KOBLÍŽC!
ne nemej strach nerozpadli sem kamaradka kluku a stale hrajou a drzej pri sobe :) -
Re: Re: KOBLÍŽC!
neeee nerozpadli a kdyby jo musela bych se zabit!!!je to nejlepsi skupuna na svete vzdycky hned sednu ke kompu a dokola poslucham jejich songy a hledam na netu novy a chtela bych ae jejich origos CD tricko s logem koblizc! nebo proste neco...mam Vas moooooc rada koblizc! *3*
-
-
-
koncerty
ahoji heja kdy mate nejakej koncík v špk bo v okoli please? diky mvmmr Kika =O* *14* -
-
Re: koncerty
15.10. Sumperk-RC Kotelna
-
-
KOBLÍŽC!
Ahoj lidi. Nwm jak wám ale mě tahle skupina připadá fakt super! A proto bych chtěla poprosit ty kteří o ní wědí neco wíc jestli by sem nemohli něco napsat... *7* -
-
jen povez co potrebujez vedet -
mnoo moje kamoska zda holku co je foti mohla by neco zjistit =)
-