Přejít na výpis diskuzí

Kontrafakt

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
61 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kf-Najlepšia hudobná skupina

Kf---najlepšia skupina na svetě..zbožňujem ich..najkrasnější sú Rytmus a Ego...jednoducho povedané..THE BEST!!! *13* *14*
  • JJ

kontrafakt-clovek na ne nemuze mit nic spatnyho,jdou to super chalani,maji super texty,a kdo je proste urazi je vul...oni neco dokazali,ten vul apsolutni hovno...nemam co rict,jen samou chvalu *15*
  • smradlave hovna

su to kokoti vyjebani. Uplne jelita, ktore nie su schopne spravit poriadny text. Velke smradlave lajna, ktore budu smradit aj po rozklade. cvicene opice
    • Re: smradlave hovna

ooo.. ty vole a co y posloucháš No name?? bo nějaké jiné sladáky te debile?? Hele jak můžeš o nich něco takovýho říct... ubožku
    • Re: smradlave hovna

jo tak cvicena opice jo? *15* *15* sracka uplne nejvetsi ses *15* *15* *15*
  • konečně

tak jsem konečně přišel na to ,kterou píseń parodovali v SOS *4*
    • Re: konečně

Dáva mi alias mám svˇoj plán jak zmaturovať sám *1*
  • Shanim!!!

Ola lidi!Shnanim na netu pisnicku od Kotrafaktu a za boha nevim jak se jmenuje..Jsou to funky a do toho zpiva nejaka holcina..Nevite nekdo???
  • KF

KF,prostě nejlepší skupina...A na nikoho se nehrabou prostě oni něco dokázali a pokuď někdo pochybuje tak at jde do pc....Protoze KF Ego,Rytmus,Anes proste Nej!!! *5*
    • Re: KF

Rytmus a Ego, největší pičusové, vědí vo co jde a ne jak vostatní rap(ový) kokoti, nedělaj ze sebe hňupi, týpci z piešťan
  • jkj

jsou to strazny zeny uplny vijebanci kokoti
    • Re: jkj

budes budes picovat????!!! *5* *9* *9*
  • EGO A RYTMUS

sou nej!!!!!!!!!!!! se cech ale je to good *5* *1* *5* :)
  • rytmus

Rytmus je ze všech ten nej!!!!! *14* *14* *14*
  • KF

KF Ego Rytmus Anys...chápeš ty degeš??!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit