Přejít na výpis diskuzí

Kontrafakt

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
61 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se neda pochopit taky

a taky nechapu proc se tu nejake kryvky co si mysli ze sou nej ked poslouchaji kontra tak sou to velke pice..twl na to fakt nemam *10* *10* *10* *5*
  • Re: jkj

budes budes picovat????!!! *5* *9* *9*
  • se neda pochopit

tak jako ze souhlasim s vama ALE!!! nechapu proc tady pisou komentare takovi lidi kteri od nich znaji treba jednu pisnicku a tod vse... nechapu nechapu nechapu..a este ked k nim pisou picoviny...se neda pochopit.. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *5* *13* *13* *13*
  • Re: Kontrafakt

pry zpiva *15* *13* *5* *9* *9* *9*
  • njn

no jo vy tady takovym vecem fakt rozumite *5* *5* *13* *5*
  • more

hej diline čo robite rytmus je kral repu pan ju som ten špinavý skurvisin čo si snima svuj cigánský sen tu kareja napiš rytmus
  • SUPER

Sou to borci, maj super texty
  • Kontrafakt

Ahoj prosimwas newite negdo gdo z těch 3 zpiwa to
    Ja som ten poje*aný gangster ... Furt nwm gdo z nich... *10*
  • WWW stránky

Všechny informace a totálně všechno na novém webu :

www.kontrafakt.org !!!!!!
  • Marley

Adel, tys tam byla? drsna akce :) nasla jsem fotky na http://www.partyplanet.cz/report/14 34/metan-hip-hop-kontrafakt/vse/
  • Re: Re: gfhd

Stevšetci trapny toto je diskuze o Kontfaktu nie o trapkach z ulice *16* Nuly vyjebaneeeeeeeee
  • koncert

čuss hej jdete na ně nekdo do ostravy do marleye ? kdyžtak mi napiste dikss :-pjinak borci největší *5*
  • Kf-Najlepšia hudobná skupina

Kf---najlepšia skupina na svetě..zbožňujem ich..najkrasnější sú Rytmus a Ego...jednoducho povedané..THE BEST!!! *13* *14*
  • Re: smradlave hovna

ooo.. ty vole a co y posloucháš No name?? bo nějaké jiné sladáky te debile?? Hele jak můžeš o nich něco takovýho říct... ubožku
  • Re: kontrafakt

Tak jak máte tu někdo to icq na ega bo na rytmuse?? *9*
  • Re: smradlave hovna

jo tak cvicena opice jo? *15* *15* sracka uplne nejvetsi ses *15* *15* *15*
  • JJ

kontrafakt-clovek na ne nemuze mit nic spatnyho,jdou to super chalani,maji super texty,a kdo je proste urazi je vul...oni neco dokazali,ten vul apsolutni hovno...nemam co rict,jen samou chvalu *15*
  • smradlave hovna

su to kokoti vyjebani. Uplne jelita, ktore nie su schopne spravit poriadny text. Velke smradlave lajna, ktore budu smradit aj po rozklade. cvicene opice
  • Re: konečně

Dáva mi alias mám svˇoj plán jak zmaturovať sám *1*
  • konečně

tak jsem konečně přišel na to ,kterou píseń parodovali v SOS *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit