-
se neda pochopit taky
a taky nechapu proc se tu nejake kryvky co si mysli ze sou nej ked poslouchaji kontra tak sou to velke pice..twl na to fakt nemam *10* *10* *10* *5* -
Re: jkj
budes budes picovat????!!! *5* *9* *9* -
se neda pochopit
tak jako ze souhlasim s vama ALE!!! nechapu proc tady pisou komentare takovi lidi kteri od nich znaji treba jednu pisnicku a tod vse... nechapu nechapu nechapu..a este ked k nim pisou picoviny...se neda pochopit.. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *5* *13* *13* *13* -
Re: Kontrafakt
pry zpiva *15* *13* *5* *9* *9* *9* -
njn
no jo vy tady takovym vecem fakt rozumite *5* *5* *13* *5* -
more
hej diline čo robite rytmus je kral repu pan ju som ten špinavý skurvisin čo si snima svuj cigánský sen tu kareja napiš rytmus -
SUPER
Sou to borci, maj super texty -
Kontrafakt
Ahoj prosimwas newite negdo gdo z těch 3 zpiwa to
Ja som ten poje*aný gangster ... Furt nwm gdo z nich... *10* -
WWW stránky
Všechny informace a totálně všechno na novém webu :
www.kontrafakt.org !!!!!! -
Marley
Adel, tys tam byla? drsna akce :) nasla jsem fotky na http://www.partyplanet.cz/report/14 34/metan-hip-hop-kontrafakt/vse/ -
Re: Re: gfhd
Stevšetci trapny toto je diskuze o Kontfaktu nie o trapkach z ulice *16* Nuly vyjebaneeeeeeeee -
koncert
čuss hej jdete na ně nekdo do ostravy do marleye ? kdyžtak mi napiste dikss :-pjinak borci největší *5* -
Kf-Najlepšia hudobná skupina
Kf---najlepšia skupina na svetě..zbožňujem ich..najkrasnější sú Rytmus a Ego...jednoducho povedané..THE BEST!!! *13* *14* -
Re: smradlave hovna
ooo.. ty vole a co y posloucháš No name?? bo nějaké jiné sladáky te debile?? Hele jak můžeš o nich něco takovýho říct... ubožku -
Re: kontrafakt
Tak jak máte tu někdo to icq na ega bo na rytmuse?? *9* -
Re: smradlave hovna
jo tak cvicena opice jo? *15* *15* sracka uplne nejvetsi ses *15* *15* *15* -
JJ
kontrafakt-clovek na ne nemuze mit nic spatnyho,jdou to super chalani,maji super texty,a kdo je proste urazi je vul...oni neco dokazali,ten vul apsolutni hovno...nemam co rict,jen samou chvalu *15* -
smradlave hovna
su to kokoti vyjebani. Uplne jelita, ktore nie su schopne spravit poriadny text. Velke smradlave lajna, ktore budu smradit aj po rozklade. cvicene opice -
Re: konečně
Dáva mi alias mám svˇoj plán jak zmaturovať sám *1* -
konečně
tak jsem konečně přišel na to ,kterou píseń parodovali v SOS *4*