-
kdo ???
je to holka nebo kluk já už fakt nwm -
La Roux - Elly Jackson
ahojky, jestli se chcete dozvědět víc o Elly a La Roux tak přijďte na naše forum na lidstvu (lide.cz) http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=99874 LA ROUX rulez *1* -
Re: paráda
Tak to je fakt nářez! Už dlouho jsem neslyšel novou kapelu, která by se mi tak líbila. -
Re: ???
Kdyby ne tak co? :/ -
Miluju:)
Ja La Roux teda miluju... ty pisnicky, texty, klipy.. A Elly.. proste dokonalost :o) -
???
*1* *1* .. JE FŮŮBEC HOLKAA__ *7* *1* -
hm...
me se teda libi ten videoklip Bulletproof jak najednou tam padaji vsechny ty kostky apod..:), jinak se mi nelibi ona sama:(...pisnicka nakazliva:D..a nechapu proc vsichni mluvi o ni jako o skupine, vzdyt prece zpiva duo jako kazdej:D -
Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee
presne tak bleeeeeeeee protoze oni fakt nezijou kdyz sem klikla na la roux tak se tam nechteli zobrazit ty zivotopisy tak nwm -
bleeeeeeeeeeeeeeeeee
bleeeeeeeeeeee *9* *9* -
Re: AF
přesně,mě to taky zarazilo -
Re: Hnus
hele ty si taky hnus a ani o tom nevíš tak drž pec tvuj názor nikoho nezajímá *8* *8* *8* *8* -
paráda
Jejich hudba je naprosto skvělá, jsou v ní slyšet odkazy na nejlepší kapely britské hudební scény osmdesátých let.Pojetí této taneční hudby je výrazně odlišuje od šedého a nevýrazného průměru . Prostě láska na první poslech. -
Re: Hnus
Hele Ty si taky hnus a nikdo Ti to neřiká na plnou hubu, tak ji aspoň drž, když Tvuj názor nikoho nezajímá!! *16* -
Hnus
Hnus Hnus Hnus!!! -
La Roux
Nechtěl by o nich někdo napsat více informací? Celkem mě ta skupina nebo spíše duo zaujalo chtěla bych vědět víc :) -
AF
proc se o skupine mluvi jako o minulosti stale existuji -
La Roux
Mě se vůbec nelíbí *16*