-
jste suprrr
lunetic byly jste a budete supaaa skupi ale nechapu proc jste se rozpadly *14* *14* jestli si to nekdy prectete tak se plosimmm snazte vratit -
Davide jjsi nejlepší
Pro mě Lunetic byl a vždy bude nejlepší skupinou na světě.Poslouchám je každý den,ale mám jen jedno cd Na Přání.
Davide jsi ten nejlepší,kéž bych tě mohla jednou vidět naživo nebo se tě na něco osobně zeptat.Vašku tebe mám také moc ráda.A pokud jde o Aleše a Martina ti dva jsou skvělý,ale nic pro mě.Kdyby jsi chtěl někdo o nich povídat tak:604327587 *14* *14* *14* -
cd
Ahojte,chci se zeptat jest-li máte někdo solo cd Vaška? *4* ?a jestli by mi ho někdo Neposlal.Když tak mi napiš te na mail. *9* -
×! Blééé
Lunetic je shit *10* ×!! Fůůů! To neposlouchejte *13* ! -
-
Re: ×! Blééé
co si vůbec myslíš!!!!!!ty hajzle !!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: ×! Blééé
hele ty imbeciální pse...jestli se ti nelíbí lunetic tak si je neposlouchej ale nás prostě bavěj,máme je rádi...ty tak asi posloucháš T-boyz nebo Kabáty co?takový ....si domyslete ale nic kladnýho to neni lunetic je pro nás některý suprovááá skupina a určitě jí budem poslouchat jak se nám zachce a nikdo,říkám nikdo nám to nevymluví abysme poslouchali nějaký posraný kabáty *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: ×! Blééé
presne tak v tomhle s tebou do posledniho slova souhlasim *3* *1*
-
-
-
super skupina
ahoj lidi ja osobne si myslim ze Lunetici byly SUPER.........je to muj nazor a nikomu ho nevnucuju, taky si myslim, ze kdyz uz chce nekdo urazet, at si to laskave necha pro sebe, jelikoz by treba nikdy nedokazal to, co dokazali oni.........jinak kdyby se dali dohromady, myslim, ze by jim zustalo hodne fanousku vernych *14* *15* *3* -
kluci
Kluci,byli jste fajn.Tank you for you music!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: kluci
predevsim zpivali muziku ktera je bavila a ten komu se to nelibi to taky nemusi poslouchat a pak psat blby komentare na jejich adresu at kazdy posloucha to co se mu libi pro vsechny lunetici at je hudba tvuj lek.
-
-
FUCK
STINKS LIKE SHIT !!! *1* -
Videa
Tak ten videoklip se mi taky libil. Taky na podleham myslenkam. Mohli k tomu vydat DVD,ne? K tem predchozim dvoum CD vzdycky vydali i videa... *3* -
Jsi anděl můj
Ahojky všem co milují tuhle skupinu, mám na vás takovou prosbičku: nenašel by se tady někdo kdo má nahraný na videokazetě videoklip "JSI ANDĚL MŮJ"? Nebo jakýkoliv jiný klip vydaný z třetí desky Luneticu v docela slušném stavu? Prosím ozvěte se. -
Lunetic
Jeeee Lunetic ty jsem přímo milovala:)Stále mám schovaný jejich CD...Dneska už by to ale nebyl můj styl...takový trochu slaďárny *3* -
-
Re: Lunetic
ahoj nejsi ty Verča Pejšová??
-