-
Text vašeho příspěvku... MARILYN MANSON na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
www.cshudba.cz/interpreti/39-Marilyn_Manson -
tak jak?
takový menší dotaz ... mam v tom trochu zmatek. Je to gotik? Nebo pod jakou odnož se to "hlásí"? -
-
Re: tak jak?
Je to glam rock.
-
-
MM
je to najlepsi a najkrajší spevák an swete *1* *1* *14* *14* *5* -
MM je uplně NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ nikdo na ně nemá !!!!!!! *1* *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
verius
je nejlepsi best est *14* *14* *14* -
Nabízím lístek
Nabízím lístek ke stání pod podiem na koncert v Brně. Původní cena 990, prodám za 800. -
Lístek
Koupí ode mě někdo lístek na Marilyna o 100 až 200 levněji?kontaktujte mně na emailu A.kdyrova@seznam.cz -
-
koupím lístek
KOUPÍM LÍSTKY, TAK O STOVKU DVĚ LEVNĚJI....KDO BY MĚL ZÁJEM,TAK NAPIŠTE NA vladimiranavratilova@volny.cz...KLI DNĚ I V PLNÉ CENĚ !!!!!!!!
*3*
-
-
Marilyn
Takze UZNAVAM Marilyna. Nebolo to tak vzdy, ale som jeho fanda. Lubi sa mi hudba, ktoru stvoril, prajem mu a jeho bande len to najlepsie. Paradna muzika. -
Kam?
A kam si je kupujete? Já přímo k podiu, chci ho vidět úplně zblízka! Snad ho překecám do zákulisí _ *1* *1* -
-
Sakra :D
Čus hele, já se nemám jak dostat na mansona, neměl by ste někdo náhodou někde místo? Bydlim v Hořicích(Mezi jičínem a hradcem králové) Kdby se někdo našel byl bych mu strašně moc vděčnej *1* *4*