-
Re: Děláte si prdel nebo jo?!
Tobě asi hráblo ne??? Jejich písničky sou boží a Shake it je úžasná!!! -
Re: miluju
Lepší je Seventeen Forever a Shake It!!! -
Re: Re: Re: MS
Tato skupina je úžasná,od doby kdy jsem slyšela jejich písničku je poslouchám neustále..Jejich styl je originální na nic si nehrajou a to je fajn *3* *3* Každý máme jiný názor na věc,1říká super skupina,ale 2.jsou to jen blbý emaři,tak coo.. *3* *3* Lidi mají svůj názor a ten si snaží prosadit,atk je to i se skupinami *5* *5* -
:D
Tý jo pojd te to tu nějak rozjet *9* je tu nuda *9* tak třeba kterej song se vám líbí nejvíc??? *14* -
Děláte si prdel nebo jo?!
Tahle kapela je extrémní sračka...banda úchylnej emařů hrající nechutnej pop...to je kombinace na zblití...a největší tragédie je ta píčovina Shake it....nechápu jak to někdo může aspon jednou celý poslechnout....natož pak celý album....no buh s váma debilové... -
Re: shake it
naprosto stebou souhlasííííím *1* -
:D:D
ÁÁááá parádní skupina *1* jejich písničky bombový *14* -
miluju
Tahle skupina je parádní. Fakt se mi líbí. A upe nejvíc miluju písničku Control a Now That We´re Done. Fakt hodně dobrá kapelka. Nebudu říkat, že nejlepší na světě, pze miluju hodně kapel, ale tihle kluci mezi ně rozhodně patří *3* *14* -
Metro Station
oni *7* nemálo dokonalost konečně skupina která umí spívat ne že bych všechny odsuzovala ale pár se jich najde miluju jejich písničky *14* fandím jim a jen tak dál! *14* -
Cute kapela
Jo prerne thak je tho upe cute kapela a maj upe luxusni pisnicky;-D ;-D pste super kapela:-D -
JSOU BOZI
aaa...jsou upe...nej... luxusniii...
lowkuju je..
nej kapela...na swete...♥♥ a jejich pisniiicky,....
mnoo..ploste...nej xD *3* *14* aaaa tracea cycus♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* -
oni jsou COOL
oNi jSoU uPe bOžÍÍÍÍ!!!jÁ MiLuJu JeJiCh PíSnIčKy......!!!a hLaVnĚ MaSoN MuSsO a TrAcE CyRuS *14* *14* mIlUjU vÁs KlUcI!!! -
Re: shake it
upe s tobom souhlasím sou luxus *4* -
Jsou fakt super miluju je ale Trace je nej!!
Metro Station.. je nej mám jejich CD a poslouchám ho dokolečka =D =D
Ale Trace Cyrus je nejhezčí.. ( Brácha Miley Cyrus ) je fakt sexy a je k zulíbání... =D =D Už se těším na jejich nové cd doufám že na něm začnou pracovat co nejdřív :-)) *5* *5* *3* -
shake it
zbožnuju tu jejich písničku shake it už jí posloucham asi po miliontý a pořád se jí nemůžu nabažit *1* sou prostě boží *3* -
Podpořte je
Podpořte Metro Station v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
MS
Sou Upa NeEjvíTss DoKoOnalÝ...Maj klÁsNý PísničKy *14* *14* *4* -
Re: Re: MS
no jsně MS jsou nejbestovější skupina na světěěě -
Metro
Já je úpe nejwíc milujů *14* *14* -
Re: MS
ja je taky rada posloucham *14*