-
krasavci:))
ahooooj všichni nebo spíš všechny fanynky NEVADA TAN...ja je úpa zbožnuju...hlavně T:mo je úpa k sežrání...mno ja je prostě žeru...chápu ze nekomu muzou prit strasny ale ja je lovuju...a tokio hotel jim nesahaj ani po kotniky... *14* *14* *14* *14* jsou proste neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* -
hnus
hnus *9* -
nevada tan
jsou uzasny a krasny.Ja je mam rada
*4* *3* -
Re: koncert
ja tam bouzel nebyla a hrozne me to mrzi.nemohla bys mi poslat nejake fotky z toho koncertu?diky moc -
Re: NT vs. TH
scela souhlasim ma naprostou pravdu
*15* *1* -
*7*
zas tak dobry nejsou nektery pisnicky jsou na pobliti ale nektery nee -
jj Pravda
KiZz souhlasim s tebou ja byla tez jejich fanda ale ted mi prijdou taky trapny proste na (NT)Nemaj -
Nevada Tan
Neveda tan je nejepčí a kdybych si měla vybrat z nich tak Christián Linke *4* -
Nejléééépšííí
Achujky lidičky,hróóóóóóóóózně se mi líbí Nevada Tan,ale nemůžu sehnat jejich cedko.Nemá ho prosím někdo??? *1* *3* -
Re: Nevada Tan je neeej,ale fakt
hej terko to seš ty:D já sem čumím a co nevidím:D *15* -
grosse Glieds
NeVaDa TaN sind BESTE UND GOTtEn *4* *4* DAVID ist so sexy und LINKE auch. TIMO ist so süss.Er ist sex Gott!!!! *5* *14* Sie haben grosse Glied!! *15* Sie sind nicht schwul.....Liebe ist....grosse Fans aus Deutschland......Ich bin Nachbarin von Linke....ohh Gott *8* *5* -
SUPERRRRRR
jsou neeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* -
Nevad TAn
Nej skupinka na světe waw zlatíška *14* -
Re: Fůůůůůůůůůj NT
no jo ty s tima svejma th sou nechutny dyt vipada bill jak holoka se mi z nej chche lejt...NT sou nej jo a kdyz toki hotel prijeli k nam poprvi do futurumu se nenarvalo ani 250 lidi a na neveda tan tam prislo prez 350....tak apson pomlc tady vidis ze NT soui jasne lepsi pac th hrajou o velkym hovne:-p *5* *16* *13* -
Re: TH vs.NT
jj mas pravdu..ja bych tydle vterky nejradsi odkragů¨lovala.Ja jim verim maj kvalitni muziku a sou natolik stary ze i kdyby upadali dokazou se znova proslavit.Nevreim na TH kez by oni upadly do zapúomeniX-D *9* *16* -
Re: nevada tan
já je miluju vsechny.T:ma protze je sladkej krasneja jeho hudba neco znamena a taky zklada skro vsechny texty.
Franyk tenhle kluk me pritahuje pohledem a ma uzasnej hlas
DJ Jan:faj typon peknej a hůavne jedinej z nich se poradne soustredi na hudbu a dava do toho vsechno
Linke:dalsi lsadousek ma svoje názory a pevne si stojio za svym
David:takovej tajemnej o nem clovek nic poradne ani na pohled nezjisti
Juri:tak o tomhle nema ani paru
to jest muj nazor jinka nej je t:mo linke DJ Jan a franky *14* *14* -
supeeeeeeer
to je fakt ta nej skupina na světě ani za nic bych je nevyměnila -
supr
je to fakt dobra skupina ..hrajou dobry pisnicky *14* a nejhezci se mi zda david *14* *14* *14* jan taky neni k zahozeni *1* -
ciao
ciao lidi, fakt hustá hudba, eště tak mít jednoho z nich doma, ať mi hraje vod rána do noci a budu spokojenej... kolik by to tak asi stálo??? *5* *14* *1* -
Nevada Tan
Tuhle skupinu MILUJU!!!!! *14* *14* *3*