-
reflexy
Notak lidi, jste takoví fanoušci máte fanklup a nevíte kde reflexy hrajou_? Prosím prosím napište! Díky. *3* -
-
Re: reflexy
www.reflexy.cz.) *3* *1* ...ale že jsi to ty..............tak:
SUCHÁ LOZ (Uh.hradiště)
29.8.2008
TEČOVICE (Zlín)
30.8.2008
TOPOLNÁ (Uh.Hradiště)
5.9.2008
NIVNICE (Uh.Brod)
6.9.2008
VÝČAPY (Třebíč)
12.9.2008
IVANČICE - réna (Brno)
13.9.2008
JISTEBNICE (Tábor)
19.9.2008
OKŘÍŠKY (Třebíč)
20.9.2008
VALAŠSKÉ KLOBOUKY - klobučan
26.9.2008
LUBNÁ (Kroměříž)
27.9.2008
HORNÍ CEREKEV (Pelhřimov) -
-
Re: Re: reflexy
Díky moc. Jsi zlatíčko. Když seženu hlídání tak valím do Výčap. Babča nám totiž na víkend odjíždí a druhá je dost stará aby pomohla. *3*
-
-
Re: reflexy
Tak se koukni na jejich stránky (www.reflexy.cz). Tam maj vypsaný svoje koncerty. *7*
-
-
Kde budete
Zajímá mě kde budou REFLEXY hrát?
Jsem na mateřské a ráda bych vypadla se odreagovat. Na REFLEXY jsem ráda chodila, ale... Už je to nějakej ten pátek. Nevíte zda budou hrát v okolí Třebíče? Díky *4* -
Reflexy
Já na nich taky odrostla a kdykoliv se blízko naší vísky vyskytli byla jsem tam.Byly to nejlepší zábavy a poslouchala jsem je tehdy pořád.Bohužel už jsem jak věkem tak vzdáleností a taky stylem jinde ale jejich cédéčka mi v autě zní při každé delší cestě autem.Díky za hity, byli jste pro mě něco jako pro tuhle generaci mladých Tokio hotel, nebo US5) tím nemyslím styl *4* -
Náíhodou :)
Nechci nic říkat,ale reflexy jsou super..a hlavně Ondra hezky zpívá...má úplně nádhernej hlas..tak doufám,že mu to vyjde s tím jeho sólovým albem.. :) -
poděkování
tak koukám, že se fanklub RX mírně rozrostl, to je prííííííííma, všem díky *3* -
Hodně štěstí
Zdravím Všechny přívržence skupiny *4* Ne že bych chtěla nějak kritizovat tuhle kapelu, v podstatě jsem na ní vyrostla, ale i přesto. To, v co se změnili se už nedá nazvat Reflexy. Poslouchat se dají ještě jakž takž při zpěvu Jardy Plška, ale tím čím byli už rozhodně nejsou a to je mi moc líto, protože byli super. Jejich směr jde úplně jinam a ten můj bohužel taky. *9* Možná je to tou dobou a vším kolem. Je to už příliš dávno, ale možná je to kvůli smrti Jardy Garguláka, (proč se změnil můj postoj k téhle skupině) je mi strašně líto jak skončil měla jsem ho strašně ráda. *9* I přes to všechno bych jim chtěla popřát co nejvíc hudebních úspěchů ať už směřují kamkoliv. -
-
Re: Hodně štěstí
ach boze... prave ze pri zpevu jardy se poslouchat nedali, bylo to... proste des a hruza, byl jak robot, zadnej kontakt s publikem, zpival si pro sebe... fuj, hnus, jsem rada ze je pryc... *5* -
-
Re: Re: Hodně štěstí
Jsi pěkná kráva,chtěla bych vidět tebe,co bys předvedla!!A myslím,že by tě také nikdo nelitoval,měla by ses možná za ním mrknout ne?? -
-
Re: Re: Re: Hodně štěstí
Kráva nebo magor to máš jedno,jen nechápu co tím chceš říct??
Že Jarka nikdo nelituje????Bože jak jsi hloupá.Než něco napíšeš tak se nad sebou zamysli a nerouhej se nikdy nevíš kdy se nahoru podíváš Ty!!!!!
-
-
Jsi magor,chtěla bych vidět tebe,co bys předvedl!!A myslím,že by tě také nikdo nelitoval,měl by ses možná za ním mrknout ne?? -
...je vidět že nevíš o čem mluvíš!!!Reflexy bez Jardy G. jsou jak Olympic bez Jandy.Měli by se na to vysrat......nebo alespoň nechat v klidu odpočívat to co nazpíval. -
-
Re: Re: Re: Hodně štěstí
mášmúplnou pravdu. zcela s tebou souhlasím. -
-
Re: Re: Re: Re: Hodně štěstí
...díky.Myslím si že to není jen můj názor je nás hodně *3*
-
-
-
-
-
jen tak
tak tady se to nějak zastavilo, a to se mi nelíbí *9* ....ale tak aspoň to funguje jinde...přeju hezký následující týden, páčko *3* -
....
Jo, jo, taky přeji všem co sem dojdou hezké Vánoce a ještě hezčího Silvestra.. *1* -
....
Tak něco jsem sem dala... jestli nějaký fotky máš, tak sem nějaké taky dej.. pa a přeji hezké Vánoce a Silvestr!! *3* -
-
Re: ....
no super, hned je to tu hezčí, taky přeji hezký svátky a párádní silvestr *3*
-
-
...
Ahoj "dc" *3* -
-
Re: ...
jo jestli máš nějaký fotečky, kopni je sam, je to tu tzakový prázdný -
Re: ...
achooooooojjjjjjjjjjjjjjjj *3*