Přejít na výpis diskuzí

Reflexy

HUDEBNÍ SKUPINA 3.12.2007 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • reflexy

Notak lidi, jste takoví fanoušci máte fanklup a nevíte kde reflexy hrajou_? Prosím prosím napište! Díky. *3*
    • Re: reflexy

www.reflexy.cz.) *3* *1* ...ale že jsi to ty..............tak:
      SUCHÁ LOZ (Uh.hradiště)
      29.8.2008
      TEČOVICE (Zlín)
      30.8.2008
      TOPOLNÁ (Uh.Hradiště)
      5.9.2008
      NIVNICE (Uh.Brod)
      6.9.2008
      VÝČAPY (Třebíč)
      12.9.2008
      IVANČICE - réna (Brno)
      13.9.2008
      JISTEBNICE (Tábor)
      19.9.2008
      OKŘÍŠKY (Třebíč)
      20.9.2008
      VALAŠSKÉ KLOBOUKY - klobučan
      26.9.2008
      LUBNÁ (Kroměříž)
      27.9.2008
      HORNÍ CEREKEV (Pelhřimov)
      • Re: Re: reflexy

Díky moc. Jsi zlatíčko. Když seženu hlídání tak valím do Výčap. Babča nám totiž na víkend odjíždí a druhá je dost stará aby pomohla. *3*
    • Re: reflexy

Tak se koukni na jejich stránky (www.reflexy.cz). Tam maj vypsaný svoje koncerty. *7*
  • Kde budete

Zajímá mě kde budou REFLEXY hrát?
    Jsem na mateřské a ráda bych vypadla se odreagovat. Na REFLEXY jsem ráda chodila, ale... Už je to nějakej ten pátek. Nevíte zda budou hrát v okolí Třebíče? Díky *4*
  • Reflexy

Já na nich taky odrostla a kdykoliv se blízko naší vísky vyskytli byla jsem tam.Byly to nejlepší zábavy a poslouchala jsem je tehdy pořád.Bohužel už jsem jak věkem tak vzdáleností a taky stylem jinde ale jejich cédéčka mi v autě zní při každé delší cestě autem.Díky za hity, byli jste pro mě něco jako pro tuhle generaci mladých Tokio hotel, nebo US5) tím nemyslím styl *4*
  • Náíhodou :)

Nechci nic říkat,ale reflexy jsou super..a hlavně Ondra hezky zpívá...má úplně nádhernej hlas..tak doufám,že mu to vyjde s tím jeho sólovým albem.. :)
  • poděkování

tak koukám, že se fanklub RX mírně rozrostl, to je prííííííííma, všem díky *3*
  • Hodně štěstí

Zdravím Všechny přívržence skupiny *4* Ne že bych chtěla nějak kritizovat tuhle kapelu, v podstatě jsem na ní vyrostla, ale i přesto. To, v co se změnili se už nedá nazvat Reflexy. Poslouchat se dají ještě jakž takž při zpěvu Jardy Plška, ale tím čím byli už rozhodně nejsou a to je mi moc líto, protože byli super. Jejich směr jde úplně jinam a ten můj bohužel taky. *9* Možná je to tou dobou a vším kolem. Je to už příliš dávno, ale možná je to kvůli smrti Jardy Garguláka, (proč se změnil můj postoj k téhle skupině) je mi strašně líto jak skončil měla jsem ho strašně ráda. *9* I přes to všechno bych jim chtěla popřát co nejvíc hudebních úspěchů ať už směřují kamkoliv.
    • Re: Hodně štěstí

ach boze... prave ze pri zpevu jardy se poslouchat nedali, bylo to... proste des a hruza, byl jak robot, zadnej kontakt s publikem, zpival si pro sebe... fuj, hnus, jsem rada ze je pryc... *5*
      • Re: Re: Hodně štěstí

Jsi pěkná kráva,chtěla bych vidět tebe,co bys předvedla!!A myslím,že by tě také nikdo nelitoval,měla by ses možná za ním mrknout ne??
        • Re: Re: Re: Hodně štěstí

Kráva nebo magor to máš jedno,jen nechápu co tím chceš říct??
          Že Jarka nikdo nelituje????Bože jak jsi hloupá.Než něco napíšeš tak se nad sebou zamysli a nerouhej se nikdy nevíš kdy se nahoru podíváš Ty!!!!!

Jsi magor,chtěla bych vidět tebe,co bys předvedl!!A myslím,že by tě také nikdo nelitoval,měl by ses možná za ním mrknout ne??

...je vidět že nevíš o čem mluvíš!!!Reflexy bez Jardy G. jsou jak Olympic bez Jandy.Měli by se na to vysrat......nebo alespoň nechat v klidu odpočívat to co nazpíval.
        • Re: Re: Re: Hodně štěstí

mášmúplnou pravdu. zcela s tebou souhlasím.
          • Re: Re: Re: Re: Hodně štěstí

...díky.Myslím si že to není jen můj názor je nás hodně *3*
  • jen tak

tak tady se to nějak zastavilo, a to se mi nelíbí *9* ....ale tak aspoň to funguje jinde...přeju hezký následující týden, páčko *3*
  • ....

Jo, jo, taky přeji všem co sem dojdou hezké Vánoce a ještě hezčího Silvestra.. *1*
  • ....

Tak něco jsem sem dala... jestli nějaký fotky máš, tak sem nějaké taky dej.. pa a přeji hezké Vánoce a Silvestr!! *3*
    • Re: ....

no super, hned je to tu hezčí, taky přeji hezký svátky a párádní silvestr *3*
  • ...

Ahoj "dc" *3*
    • Re: ...

jo jestli máš nějaký fotečky, kopni je sam, je to tu tzakový prázdný
    • Re: ...

achooooooojjjjjjjjjjjjjjjj *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit