Přejít na výpis diskuzí

Reflexy

HUDEBNÍ SKUPINA 3.12.2007 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kluk

Reflexy jsou dobrá kapela.To neberu.Ale po smrti Jardy Garguláka se kapela dala jiným směrem.Coš chápu,nenašly jiného zpěvaka.Takže musejí hrát na to co májí.A na Gargulina nemají!!!To musíš uznat.Jo snaží se,hrají to chapu a věřím ti.Jenže dnešni omladina co je posloucha je tak od těch 13 let do 25 let Maximálně.Ja jsem na ně chodil odjakživa.Jardu jsem znal osobně,co začali hrát po smrti Gargulina tak to nemělo štávu.Bohužel né pro mě a jiní mě dají za pravdu.Takže mužu posoudit jejich dráhu...A Jarda Plšek.Hm tak zmího hlediska je dobře že odešel.Reflexy by uplně upadly pokud by tam zustal Plšek J.Libor si myslím zpívá lip než jeho bratr.Prostě každý ma jiný nazor.Někdo je miluje žere a někdo už né.
  • Re: Re: Jarda

já si teda myslím, že dělají fakt kvalitní muziku...a to že na ně chodí převážně mladí lidi je snad dobře ne?...podle mě tahle kapela bude hrát ještě hodně dlouho..a hodně dlouho bude taky žádaná =)
  • Re: Re: Jarda

já si teda myslím, že dělají fakt kvalitní muziku...a to že na ně chodí převážně mladí lidi je snad dobře ne?...podle mě tahle kapela bude hrát ještě hodně dlouho..a hodně dlouho bude taky žádaná =)
  • Re: Jarda

Reflexy jsou už nuda.Bez Jardu Gargulaka to není ono.Tato kapela je tak pro ty dnesni 15 lety holky..... *1*
  • Re: Re: Hodně štěstí

Jsi pěkná kráva,chtěla bych vidět tebe,co bys předvedla!!A myslím,že by tě také nikdo nelitoval,měla by ses možná za ním mrknout ne??

Jsi magor,chtěla bych vidět tebe,co bys předvedl!!A myslím,že by tě také nikdo nelitoval,měl by ses možná za ním mrknout ne??
  • Tím pádem??

Nazdarek,nevíte kde bych si mohl stáhnout písničku ,,Tím pádem,,??Viděl jsem pouze vydeoklip a je naprosto super,akorád by to chtělo mp3
  • Staré reflexy a nové

Reflexy miluji už od svého dětství,teda ty ,,staré,,tyhle nové moc neznám.Přišla jsem k nim,když je poslouchala mamka,ten rok umřel Jarda Gargulák a jejich písničky mě zasáhly do srdce.A postupně si je i oblibují moji známí,co jim jejich písničky příležitostně pouštím.Akorád je škoda,že se nedají nikde stáhnout ty jejich ,,nové,,písničky,abych je poznala a seznámila se....!
  • Jarda

Dnem, co zemřel Jarda Gargulák, zanikla i kapela Reflexy. Teď ta kapela, co vystupuje pod názvem "Reflexy", to je spíš Revival Reflexy. Už nikdy to nebude hudba jako s byla s Jardou. I kdyby se snažili sebevíc. Už nikdy nebude na zábavách ta nálada - euforie, jaká bývala za Jardy ..... sorry hoši.
  • Re: jste neej

Víš čeho je mi líto? Že jsi je neslyšela první roky jejich existence a nemohla tak navštívit jejich zábavy : Nezapomenutelný zážitek (i když u těch barů hoši...) Já si živě vzpomínám na tu euforii při písničkách Všichni půjdem do ráje no a Neříkej, tak to co se tam dělo a jaká při tom byla atmosféra na to prostě neexistují slova. Co říct závěrem? Vzpomínky s námi budou do konce našich dnů a já Vám za ně a za Vaši hudbu DĚKUJI.

...je vidět že nevíš o čem mluvíš!!!Reflexy bez Jardy G. jsou jak Olympic bez Jandy.Měli by se na to vysrat......nebo alespoň nechat v klidu odpočívat to co nazpíval.
  • jste neej

wooow...dalsi fc...to je super...jsem moc rada,ze tenhle fan club vubec existuje...na Reflexy chodim teprve od kvetna,ale od 1 koncertu jsem se do nich totalne zblaznila..jste skveli,mate charisma,umite to rozjet..nove cd nadhera...at se dari,hodne uspechu a vic koncertu v okoli Brna..napr. Ivancice,Branice,Kounice... *14* *14* *14* *14*
  • Re: Oficiální fanclub kapely Reflexy

čauky no to je dost, že vás to napadlo.) *1*
  • Oficiální fanclub kapely Reflexy

Pro všechny fanynky a fanoušky tu máme nový Oficiální fanclub kapely Reflexy.
    www.fcreflexy.webz.cz
  • Re: Hodně štěstí

ach boze... prave ze pri zpevu jardy se poslouchat nedali, bylo to... proste des a hruza, byl jak robot, zadnej kontakt s publikem, zpival si pro sebe... fuj, hnus, jsem rada ze je pryc... *5*
  • Re: Re: reflexy

Díky moc. Jsi zlatíčko. Když seženu hlídání tak valím do Výčap. Babča nám totiž na víkend odjíždí a druhá je dost stará aby pomohla. *3*
  • Re: reflexy

www.reflexy.cz.) *3* *1* ...ale že jsi to ty..............tak:
    SUCHÁ LOZ (Uh.hradiště)
    29.8.2008
    TEČOVICE (Zlín)
    30.8.2008
    TOPOLNÁ (Uh.Hradiště)
    5.9.2008
    NIVNICE (Uh.Brod)
    6.9.2008
    VÝČAPY (Třebíč)
    12.9.2008
    IVANČICE - réna (Brno)
    13.9.2008
    JISTEBNICE (Tábor)
    19.9.2008
    OKŘÍŠKY (Třebíč)
    20.9.2008
    VALAŠSKÉ KLOBOUKY - klobučan
    26.9.2008
    LUBNÁ (Kroměříž)
    27.9.2008
    HORNÍ CEREKEV (Pelhřimov)
  • Re: reflexy

Tak se koukni na jejich stránky (www.reflexy.cz). Tam maj vypsaný svoje koncerty. *7*
  • reflexy

Notak lidi, jste takoví fanoušci máte fanklup a nevíte kde reflexy hrajou_? Prosím prosím napište! Díky. *3*
  • Kde budete

Zajímá mě kde budou REFLEXY hrát?
    Jsem na mateřské a ráda bych vypadla se odreagovat. Na REFLEXY jsem ráda chodila, ale... Už je to nějakej ten pátek. Nevíte zda budou hrát v okolí Třebíče? Díky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit