Přejít na výpis diskuzí

Reflexy

HUDEBNÍ SKUPINA 3.12.2007 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Jo, jo, taky přeji všem co sem dojdou hezké Vánoce a ještě hezčího Silvestra.. *1*
  • jen tak

tak tady se to nějak zastavilo, a to se mi nelíbí *9* ....ale tak aspoň to funguje jinde...přeju hezký následující týden, páčko *3*
  • poděkování

tak koukám, že se fanklub RX mírně rozrostl, to je prííííííííma, všem díky *3*
  • Náíhodou :)

Nechci nic říkat,ale reflexy jsou super..a hlavně Ondra hezky zpívá...má úplně nádhernej hlas..tak doufám,že mu to vyjde s tím jeho sólovým albem.. :)
  • Chlapci, je mi to líto, ale Reflexy bez Jardy, bez Ferise a s touhle "novou tvorbou" (myšleno k roku 2022) už to prostě nejsou bigbítově-rockové Reflexy, jak jsem je znal, ve vrcholné formě a z prvních pěti CD. To, co ta kapela hraje dnes, je silně podprůměrný, nemastný neslaný popík, dobrý tak na svatbu či městské oslavy na náměstí. To prostě není ten řízný bigboš, na který si můžeme zařádit a s kluky, ze kterých holky na parketu tečou :D Plšek má bohužel problémy s výslovností a s tím vším negativním okolo...Kluci, zapíchněte to, tohle už fakt nemáte zapotřebí, dělat takový aušus.
    Nechci, aby to znělo jako dehonestace, je to jen můj osobní názor.
    Úplně stejný názor mám na Scarlet Rose, tohle prostě Mira Uher vůbec neměl dovolit...
    Je dobře si uvědomit, že na bigbíty s těmito kapelami chodí ti, kteří na ně chodili už v pubertě - pamětníci, mladých tam bývá pomálu. A pamětníci odcházejí znechucení.
    Nic ve zlém.
    V dokonalé úctě zdraví Leoš
  • Copak Terko? Nereagoval na Tvé nájezdy a pomrkávání? To tak bývá, když si o sobě některá myslí, že je naprosto neodolatelná :D
  • Oficiální fanclub kapely Reflexy

Pro všechny fanynky a fanoušky tu máme nový Oficiální fanclub kapely Reflexy.
    www.fcreflexy.webz.cz
    • Re: Oficiální fanclub kapely Reflexy

čauky no to je dost, že vás to napadlo.) *1*
  • jste neej

wooow...dalsi fc...to je super...jsem moc rada,ze tenhle fan club vubec existuje...na Reflexy chodim teprve od kvetna,ale od 1 koncertu jsem se do nich totalne zblaznila..jste skveli,mate charisma,umite to rozjet..nove cd nadhera...at se dari,hodne uspechu a vic koncertu v okoli Brna..napr. Ivancice,Branice,Kounice... *14* *14* *14* *14*
    • Re: jste neej

Víš čeho je mi líto? Že jsi je neslyšela první roky jejich existence a nemohla tak navštívit jejich zábavy : Nezapomenutelný zážitek (i když u těch barů hoši...) Já si živě vzpomínám na tu euforii při písničkách Všichni půjdem do ráje no a Neříkej, tak to co se tam dělo a jaká při tom byla atmosféra na to prostě neexistují slova. Co říct závěrem? Vzpomínky s námi budou do konce našich dnů a já Vám za ně a za Vaši hudbu DĚKUJI.
      • Re: Re: jste neej

zcela s tebou souhlasím s tou euforií na zábavách, kdy byl v kapele Jarda.
  • Tím pádem??

Nazdarek,nevíte kde bych si mohl stáhnout písničku ,,Tím pádem,,??Viděl jsem pouze vydeoklip a je naprosto super,akorád by to chtělo mp3
  • kluci

přeji vám krásné a sněhobílé vánoce a hodně štěstí v Novém roce 2011. Přeje bývalá kamarádka Věrka z KM.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit