-
!!!
Jsou good.. skvelá skupina nej Emily a oou.. už mám i podpisi a jsem s něma vyfocená prostě jsou good.. *14* -
:)
Je to bez pochyb nejlepší česká kapela. :) A dle mého i jedna z nejlepších kapel světové hudby. -
!!
co to tu blábolíte za sračky vždyt to není tak špatná skupina.. tak se táhnětě vycpat vy debilové! Ps: jen pro ty nemožné dementy.. -
Rybičky 48
Ahojky...Rybičky 48 fakt ta nej skupina....Oni jsou pro mě na 1.místě pak jsou Gipsy.Cz a pak All X...Předchvilkou sem se vrátila z Hlinska kde měli malí vystoupení...Fakt NEEEEJ...Akorát ty slova (mrdat,soulož,sex :D,péro,kurva,vůl,držka,prdel)Ma mku docela zaskočili a mamka řekla že už na ne vživotě nepojedu :( áchjóó...Podpis mám jen od Ondry a od Kuby...Chybí mi Péťa :( zrovna zvracel...Péťa je znich nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej a já od něk nemám fotku bééé *9* -
wow
ooou oooou... *14* *14* best songg *16* -
jsou nej
jsou nejlepší byl jsem na ně na pálavském vinobraní a mám od nich podpisy! *1* -
nwm
ste uplně skvělí miluju vás!!!! *14* *14* -
jste 1 ať si říká kdo chce co chce
Nejlepší písničky jsou ty které vás dokážou nabíjet energií po celý den to ty vaše zaručeně jsou. JINAK ŘEČENO DÍKY ZA TO ŽE JSTE!!!! *3* -
cd
Pic .. hele nevite nekdo jak je to s tim jejich novym albem? Vyslo uz nebo ne? A jak se jmenuje?? *7* -
ste nej skupina
ta ůůůůůůůůůpo nej skupinka *14* ...a pro ty debili co melou takovy bludy...mam taky neco...ať se dou vycpat *15*