- 

Kdo byl na koncertě...??Ahojjj!! Pls neni tu někdo kdo byl na koncertě a nemá nějaký fotky nebo videa? Já sem tam byla,ale měla sem jenom mobil, a na tom nebylo nic vidět... *9*
 Tak kdyžtak posílejte na mail,...Dííííky moc *14* *14* *14* *14*
- 
                - 

Re: Kdo byl na koncertě...??Když zadáš na www.youtube.com
 Simple plan Prague Vyjedeti asi 300 videí ;)

- 

- 

LístekAhoj, nechcete někdo 1 lístek? Ozvěte se
 732 290 429.......
- 

jooooUž zejtraaa *14* *14* *1*
- 

Prodám lístkyLidičky prodám 2 lístky na simple plan jeden za 400,- ozvěte se dik Nikol
- 

Prodám 1 lístekAhoj lidi, nemáte někdo zájem o lístek na nedělní koncert? Jeden mi přebývá. Kdyžtak pište na l.Nas@seznam.cz
- 

Roxy JanesJsou supa hlavne jejich hudba ze!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *4* *4* *3*
- 

!_! ˇ_ˇ O_o xDDo koncertu zbejvaj už jenom 4 dny a cca 2 hodiny(už mi z toho hraboší xD ) ... BOMBA!!!
 *3* *14* *3*
- 
                - 

Re: !_! ˇ_ˇ O_o xDJsme na tom podobně *1*

- 

- 

konceeeeertJá už ten tejden snad nevydržím !!! Bože, já se na ně tak tešííííím *14* *14* *14*
- 

Love Is A Lie - videonejnovejsi video od simple planu Your Love Is A Lie- http://www.youtube.com/watch?v=Wtjt WCYY7MI doporucuju :)
- 

SP :DNo co bych dodala, všechno už tady bylo řečený :D že jsou super a že se těšim na koncert atd atd.. :D ale slyšeli jste taky tu předkapelu? :D Elliot Minor :D:D jsou uplně taky skvělýýý :D nevim na koho se těšim víc.. :D (na SP samozřejmě) :D:D:D *14* *1*