-
cooo???????
tak tohle je teda nefér já se tu udělala profil týhle skupiny a napsala o skupině to samí co tam je ted a nějakej arig18 to opsal a ted tam je že to napsal uživatel arig18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👿 🙄 -
-
Re: cooo???????
no ale arig18 tu dělal tenhle rpofil skupiny uz pred 14 dny ....a tu titulku i fotky udelal on..!!!mozna je tam ta tvoje prvni veta ..Ze pochazi z Bostnu ..ale to je a si na profil dost malo ne?? 😡 🙄 -
-
Re: Re: cooo???????
MNO možná tam dal fotky ale já sem tam dala titulní fotku a to o skupině sem napsala já.... 😡 😎 -
-
Re: Re: Re: cooo???????
jo a ty si tam napsala ty členy Jo?? vis nekdy nestaci dat fotku a 2 vety!!! 😟 ale me je to fuk ...hlavne ze tu ta skupina je 🙂 -
-
Re: Re: Re: Re: cooo???????
JJ členy sem tam napsala a je to pravda,hlavně že tady ta skupina je 😉 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: cooo???????
no mas tam chybu azadni se pise zvlast :d njn ta skupina je super 😍
-
-
-
-
-
-
Jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tak tuhle skupinu miluju a hlavně Erica 😍 i když Joey taky neni špatnej 🙂 .Jen škoda že je v čechách zná málo lidí a špatně se scháněj jejich plakáty 😟 . -
-
Re: Jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Máš šílenou pravdu moooooc chci jejich PLAKÁTY ALE NIKDE JE NEPRODÁVAJ!!!!!!!!!! 😡 😟 😨 😟 😟 😲 😲 👿 😲 😎 -
Re: Jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Newíte někdo kde bych sehnala jejich plakáta ale aby tam byl eště Eric ?? 😂 -
-
Re: Re: Jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
*13* ne děvče, to už neseženeš, vytiskni si ....
-
-
-
Mám je ráda,ale....
Mám je ráda,ale když tam byl Eric Dill bylo to lepší,jelikož uměl zpívat,né jako třen nový.Velká škoda a byl taky hezčí!Nevím proč ho vyměnily!Tak co kdo semnu souhlasí? -
-
Re: Mám je ráda,ale....
souhlasim s tebou eric je nenahraditelnej ...newim proc ho vimenili bez nej toneni ono..... on byl prostě neeeeeeeeeeej 😟 -
Hej on už s něma fakt není???? Ach jo dyt je k sežránéíí 😃:D -
Ahojky mohla by jsi mi říct jestli the click five existují nebo jak se jmenují??Protože si chci udělat referát sněma a ono my to nechce najít tak prosím odepiš mi co nejrichleji na mail dekuju=)) -
hmm byl úžasnej já s tebou souhlasím měl tam zůstat ale je to jeho rozhodnutí žejo tak ať je čím chce -
já...newm proč eric odešel..
-
-
jsem nahněvaná
jakto že tam už není eric ??bože zakoho jste ho viměnili????vždyď to bezněj nebude vončo.....on tomu všemu todal šmrnc...:-(!!!!!!!!!byl a je to ten největší kusanec??????????kdo ho nahradil???ale eric se nedá nahradit....opravdu jste mě nahněvali:-(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 😟 😟 😟 😟 😟 😟 😟 😟 -
HEj FaktIC eRIk oDEseL??
HEj To NEni MOzny Za KOho HO vYMeNIly??ErICEk NEjklAsneJSi WOW neJ spiwa TOTAlni POhroma SIce SOu DObrY AE beZ neHO tO NEni Ono žHé?? 🙄 -
-
Re: HEj FaktIC eRIk oDEseL??
ten joe je ploste nej ve vsem ja ho ploste zeru a nido na neho nema 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😁 😁 😁 😁 😁
-
-
Eric
On Eric odešel sám,pač se dal na solovou kariéru... 😲 😲 😲 -
30 .4 2009
Eric je nej muck 😍 😍 😍 😁 mam ho rada -
30.4.2009
Mam vas moc moc rada a nejvic ......... to se nerika ale on to vi 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 miluji te milacku jsi nej no a Erik taky tak pa -
zlataa
joo souhlasíím se všema co pííšou že sou nejlepšíí 😍 jáá je tééž mulujů 😍 4 ever 😉 aleškoda že tam už není Eric 👿 nejvííce kunda býl 😁 -
bozi skupina
ahoj jste fakt super kapela jste vsichni moc hesky ale nejvic ty eric dill jsi moc heskej ahoj vase fanuska veronika 😍