-
mám je ráda, ale nemůžu z těch udělaných fanynek..... *1* *1*
-
S kamarádkou Janie jsme se rozhodli uspořádat projekt Janoskianators CZ&SK – hey, we exist too! Jde vlastně o to, že my s Janie natočíme video, kde budeme děkovat za všechno co pro nás dělají a vy (kdo by měl zájem) natočíte třeba krátké video, ve kterém se inspirujete jejich challengemi nebo videoklipem a nebo nějakým jiným videem, ale hlavní je, aby to bylo CO NEJVÍC BLÁZNIVÉ! (například: třeba si hoďte na obličej dort, nebo tancujte za lidmi.. představivostí se meze nekladou :) :3 :D)
Kdo by měl něco natočeného, tak to můžete posílat do konce července na email: braviiss@gmail.com .
Budeme rádi za každý příspěvek, také když to budete šířit dál, aby nás bylo nejvíce! :)
Kluci musí vědět, že i tady v Česku a na Slovensku máme zástup janoskianators! V záři (september) jim začíná tour, tak aby věděli, kam mají jet. :) :3 :D ^^ -
chtěla by jsem se s nima setkat hrozně je miluju *14* *14* *14* *14*
-
Já je MILUJU!!! *14* *14* *14* *14* jsou úžasní hlavně dvojčátka <3 <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jsou best band ever *14*
-
Jsou nej nej nej!!! ='3 A to hlavně Beau, Luke a Jai ! *14* *14* *14* *14* Chci je domů ! *15*
-
milujije jsou fajn
-
zbožňuju je :333 jsou prostě nej :33