-
DEMENCE
JÁ JIM PŘEJU VŠEM BRZKÉ PŘEJETÍ KOVOVÝM VÁLCEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: DEMENCE
A já jim přeju krásnou atmosféru *4* *4* *4* a hlavně ať se jim tu líbí *14* *14* *14* -
a já totéž tobě ty kovovej válče *16* už sem nechod jdi opruzovat někam jinam páč sem chodí slušný lidi a né dementi jako ty...jsi důkazem toho že dementi byly,jsou a budou *16* *8* -
Honzo,to samé všichni přejeme tobě! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
A my tobě přejeme brzké uzdravení.. *1* *1* -
-
Re: Re: DEMENCE
Ořešáci si tě najdou a velmi přísně potrestají. *16* -
-
Re: Re: Re: DEMENCE
Já cháu, že se v tom ústavu pro chorobomyslné velice nudíš, ale prosímtě už mě nepruď..... *13* *5* *4* *5* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: DEMENCE
ty jses fantazie sama *13* *9* krast druhejm hlasky *9*
-
-
-
-
Jdi do háje...
-
-
dotaz
Ahoj, tak prý má Jimmy další holčičku, nevíte co je na tom pravdy? *4* -
-
Re: dotaz
TAK AT SI JI STRCI TREBA DOPRDELE DEBIL!!!!. VETSI PICOVINU JAKO KELY FAMILY SEM NEVIDEL ... FAKT... TO CO HRAJOU SE NEDÁ POSLOUCHAT A DÁ SE TO NEZVAT JEN JEDNIM SLOVEM: SRACKA!!!!!.ZABIT JE DEMENTY, ASPON BY BYL UZ OD NICH POKOJ .PROSTE VYPATLANCI 1 ŘÁDU A ZDEMENTĚLÍ KRIPLOVÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: dotaz
Jak může někdo někomu přát smrt? Jsi normální, nebo co? A s tou Jimmyho holčičkou si to taky fakt přehnal. Viděla jsem hafo pitomých komentářů na Kellys, ale tenhle byl teda nejhorší *7* *7* -
koukám že se tady u někoho zase projevuje něco jako závist...jo víš co řekni mi co za songy od kelly znáš...jasně An angel....tak nechápu proč debil jako ty může soudit...pokud tě nezajímají...tak sem nelez páč zatím dokazuješ pravej opak.... *10* -
honzíčku,až budeš poslouchat ty svý SRAČKY tak my ostatní si zacpeme uši!!!! *1* -
Honzo,jsem ráda za tvůj názor,je vidět,že dementů je tady víc. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* -
Jsi ubohej... -
Tak to jsi trochu více přehnal!Přečti si ještě jednou co jsi napsal a potom se zamysli nad tím, kdo je tady dement!Člověk který uráží lidi, kteří tobě ani nikomu jinému nic neudělali, není člověku ale zrůda!Navíc, čím víc je tady někdo bude urážet, tím větší bude naše podpora a láska ke Kellys!!!Tak směle opět do toho, kocourku! -
-
Re: Re: Re: dotaz
Dobře ty! *1* *1*
-
-
-
Taky jsem slyšelac a věřím tomu.... *3* a přeju mu to.... *14* *14* -
-
Jo, já taky. A taky mu to přeju
-
-
-
MC
Ahojky, měl byste někdo zájem o 3 originální MC - Over The Hump, Almost Heaven & Growin' Up ?? Jsou docela v dobrém stavu. Kdyžtak mi napište na mejla nebo na ICQ: 340-346-217 -
Hledání odpovědí
Ahoj, vůbec nechápu systém tohoto bloku. Když si totiž chci přečíst odpovědi, či dotazy na mé příspěvky, tak abych prolistoval všechny stránky. Tak se také stává, že zde najdu třeba dotaz starý 2-3 měsíce na 6. stránce a Vy si pak můžete myslet, že na Vás třeba kašlu. Nevím, co s tím udělat,nejlépe asi bude psát přímo na mail. Na normálních fórech mě vždy přijde zpráva, že tam je nový příspěvek a hned jej najdu, tady je neustálé hledání. Tak zatím ahoj
*3* -
-
Re: Hledání odpovědí
Tak jedině chodit někam jinam na fórum. Mě taky nějak extra tohle fórum nevyhovuje.
-
-
stáhnutí písní
nevíte, kde bych si mohla stáhnout písničky mystic knights a never gonna break me down? -
-
Re: stáhnutí písní
Pošli ICQ nebo mailík, pošlu ti je.. *14* *14* *9* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: stáhnutí písní
facundo@email.cz děkuju jsi zlato *4*
-
-
-
dotaz
Je pravda že se Kathy vrátila ke skupině? Co já vím tak chce prý zpívat solo a se sourozenci se nestýká -
-
JJ, vrátila se - kdy, to ti neřeknu, ale teď vystupuje zase s nimi......sólo jela - vydala 3 desky, ale to asi každej ví, že.... *3*
-
-
díky
děkuji za odpověď. před asi 8 lety jsem byla jejich velká faninka, pak přešla na moje 1 místo moje dcera sarah, tak jsem trošku od nich upustila. jinak jsou skvělí, mají strašně veliká srdce.ráda bych je ještě vyděla, klidně bych někdy jela s váma na koncert.nebo...tak se za něma podívat. papa *3* -
-
Re: díky
Ahojky, doraž někdy sem:
http://forum.lide.cz/forum. fcgi?akce=forum_data&forum_ID=66816 &auth=
nebo sem:
http://forum.lide.cz/forum. fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID =45246
nebo taky na chat:
http://chat.lide.cz/room.fcg i?room_ID=1201056&auth=
a tam ti kdykoli kdokoliv a na cokoliv odpoví a nebo na chatu můžeš pokecat nejen o kellys, když se rozjedem tak to tam fakt stojí za to *1* -
Re: díky
Angelo jede sólo a občas zavítá do ČR - až bude známej další termín, určitě se tu objeví..:D:D:D Jinak, jestli to vyjde, pojede se na Angina a Paddyho do Francie - Paddy by se tam totiž měl mihnout....takže snad to vyjde!! *3*
-
-
peddy
Ví někdo de je peddy v tom klášteře? A jestli se stýká s ostatníma. Už teda vůbec nezpívá?? -
-
Re: peddy
Paddy Je ve Francii - v Diocese de Gap........s ostatníma nezpívá........Barby s ostatníma taky nezpívá - někdo tvrdí, že má děti...ale já osobně tomunevěřím......Johny jede sólo se svou ženou Maite Itoiz........Jimmy se taky snaží jet sólo..Kathy se s Paulem vrátila ke skupině.........Co já vím, tak teď i Patriska pojede sama na nějakou šňůru .. Angino ten jede sólo už dlouho...........vydal 3 desky...a jsou skvělý..... *14* *14*
-
-
Prodám
Prodám kompletní sbírku o The Kelly Family, dále prodám plakáty, knihy, cd, mc, vhs. Vše dohromady za 2000,-. Jinak plakáty po 30,-,knihy 100,-, cd za 150,-, mc za 120,- a vhs za 200,-. *9*
Odpovědi na rits@seznam.cz *9* -
dotaz
ahoj lidičky, nemohl by mi někdo vypálit album In Exile a Homerum? Díky *8* -
-
ahoj, klidně ti to vypálím. Pošli adresu
-