-
CD - Family
Ahoj nadšencům této kapely *3*
Před časem jsem sehnal následující a jsem ochoten to dát na server, kde by jste si to mohli stáhnout.
Kelly Angelo:
(2006) I'm Ready
(2006) I'm Ready LIVE Tour 2006
(2007) Rejoice And Be Glad
Kelly Kathy:
(2001) Morning Of My Life
(2002) Stright From My Heart
Kelly Paddy:
(2003) In Exile
Kelly John & Maite Itoiz
(2006) Tales From The Secret Forest
Kelly Family, The:
CD
(1981) Christmas All Year
(1981) Wonderful World
(1988) Live
(1989) Keep On Singing
(1990) New World
(1991) Honest Workers
(1992) Street Life
(1993) The Very Best - Over 10 Years
(1993) Wow
(1994) Over The Hump
(1995) Gold
(1995) Christmas For All
(1996) Almost Heaven
(1997) Growin' Up
(1998) From Their Hearts
(1998) Live Live Live
(1999) Best Of The Kelly Family
(1999) Best Of The Kelly Family 2
(1999) The Bonus - Track Album
(2002) La Patata
(2004) Homerun
(2005) Hope
Pak mám ještě tato DVD, ale s těma bych měl asi problém jak to poslat na server (jaksi to neumím *8*)
VIDEO
1980 -
1982 - Christmas All Year
1988 - Live¨
1994 - Tough Road - Volume 1
1994 - Tough Road - Volume 2
1995 - Live At The Loreley (2 DVD)
1996 - Over The Hump
1996 - Live In East Germany
1996 - Crossroads 1
1997 - Stadium-Tour
1998 - Making The Videos - Volume 1
2000 - Joey Kelly - No Limits
2002 - Kelclub - Cologne (Live Köln)
2003 - Cover the Road (DVD)
2005 - Homerun (DVD)
2006 - I'm Ready Live - Angelo Kelly
Když budete chtít, tak se ozvěte - Zdeněk *13* -
potřebuji info
Ahojky všem fandům Kell. CHystá se někdo z okolí Olomouce na Angieho koncert do Plzně, že bych se přidala nemám s kým jet. Když tak se mi ozvěte dík všem -
Re: potřebuji nějaké info
Stačí, když se porozhlídneš po ostatních stránkách věnovaným této best band a určitě budeš o mnoho chytřejší. *3* -
potřebuji nějaké info
Nvíte kdy Kelly family poprvé zazpívali, nebo aspoň vydali song MAMA ? A jestli jim opravdu jejich matka umřela? Předem děkuji za odpověď. -
Re: Nutně sháním nová CDs
Ahoj!Máš ještě zájem o cd kelly family-la patata?Já bych ti ho mohl orodat za 500,-kč, pokud ho chceš tak se ozvi. *4* -
Re: Plzen 11.4
Tak to bohužel není pro mě dobrá zpráva. To je dááááleko. Vypadá to, že pojedu do Krakowa. A to jsem měla překecaných 10 lidí, kteří by jeli, kdyby byl v Brně, Olomouc nebo tak.Já toho Angela přerazím *16* -
Plzen 11.4
Tak je to tady Angelo 11.4 bude dunět v Plzni juchu tak doufám že nezklamete a darazíte všichni *3* *13* *14* -
Re: Re: Re: Kelloušci
Jasně, bratr... Jsem se do toho nějak zamotala. -
Re: Re: Angelo
No já už mám na celej týden dovču tak doufám že nepřijede třeba o měsíc dýl *9* no to je jedno kam ale už chci vidět na oficialkách to Czech republic a budu klidná.... *3* jinak pokud neklapne čr jedu asi Mnichov....protože tohle turný bude fakt bomba *5* -
Re: Angelo
Tybláho ... to je jedno, hlavně ať se už ví kam vlastně pojede a můžu si už pomaly plánovat volno v práci ... *1*
A taky aby vůbec přijel ... *7* *5* -
Re: Prodám
Tyyyjo .. tomu říkám výdělečný podnik ... vyhrát a pak to prodat ...
Ale popravdě, dívala jsem se na tvoje stránky a i tak ty ceny jsou trochu přemrštěné ... možná kdysi v době NEJ slávy Kellys, ale teď? Bych na ceně trochu ubralala .. :-D -
Re: do pr
TY VŮBEC NEVÍŠ.......radši drž hubu *16* -
Re: neni
to si nemyslím -
Prodám
AHojky lidičky, na stránkách "kellyswbs" jsem vyhrála první cenu KF - 20 fotek, dvě placky, kšiltovkua origiální podpis Maite a Joey, pokud máte zájem, PRODÁÁM!!! *3* -
Re: Re: Kelloušci
to je brácha Paul *3* -
Angelo
Tak lidi už se okolo Angela něco Děje but Chce do Olomouce nebo Do Hradce *3* Ale jak to znám tak nakonec ho Praha nemine *3* -
Re: Re: Kelloušci
bratr, ne?! -
Prodám
Prodám fotky, podpis, kšiltovky, plakáty, placky atd...KELLY FAMILY *1* -
Kellys are best
Kelly Family jsou fakt nej skupinka kterou znám, jsou super. Hlavně Paddy Kelly je nejlepší a nejkrásnější. Já kešlu na přítomnost a na aktuální věci o nich mě se Paddy líbí jen s dlouhými vlasy a mezi 13-19 rokem. Kdo má zájem o nějaké mp3,obrázky a možná videa, ale pouze z PC, tak mi napište na email a nebo na ICQ 442-161-139. Papa a těším se na spolupráci. Ahojky. Kelly Family are best band on the World!!! *3* *14* *1* *4* -
Re: Kelloušci
Jo, je to jejich bratránek Paul.