Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se Angelova koncertu týká

Co se našeho Angina týká, přijede 22.11.08 do pražského klubu Retra. protože vždycky dělámě nějaké překvápko, tenhle koncert nebude výjimkou a proto bych vás poprosila, abyste se koukli na lidé - Diskuse, sekce lidé od hudby a jukli na fórum Michael Patrick Kelly. Jukněte tam, případně přijďte se svou troškou do mlýna. Děkuju, a uvidíme se na koncíku..

Kelly´s zdar!! *3* *14* *14*
    • Re: Co se Angelova koncertu týká

Ahoj! Promin, asi jsem trochu natvrdla, ale nevim, kde mam to forum hledat. Koukala jsem se na www.seznam.cz, ale nenasla jsem to. www.osobnosti.cz znam jen chvilku. Listky na koncert uz mam, tak by me to zajimalo. Diky! *1*
      • Re: Re: Co se Angelova koncertu týká

To je jednoduchý - najedeš na lide.cz a mrkneš do záložky Diskuze a v sekci hudba ve složce lidé od hudby je Michael Patrick Kelly, už?? *3*
        • Re: Re: Re: Co se Angelova koncertu týká

Ahoj! Uz jsem to konecne nasla :-). Ono to tam neni Michael Patrick, ale Patrick Michael *1* Diky! Ahoj!
  • Nebereme urážky

Přesně tak Vydrisku 83 jwn jim to pořádně nandej. Kdo o Kelly Famili nic neví, tak ať je neuráží.

Nemáte náhodou někdo to nejnovější CD na vypálení? Nemusí být original. Moc o to stojím... Díky. Pište mi na mail.

papa Silva
  • ANGELO KELLY - LOST SONS

Ahoj, tak Vám přidávám i nové CD Angela, jestli jej už nemáte. *3*
    http://rapidshare.com/files/103747721/A.K.-L.S.rar
    • Re: ANGELO KELLY - LOST SONS

Cau Zdenku, dikes za ty odkazy, po dlouhe dobe jsem zas vzpomnela na mlada leta a Kellys - tak jsem si stahla i to nove CD Angela a uz je mi jasne, ze na koncik v patek vyrazim :-) Mej se!
    • Re: ANGELO KELLY - LOST SONS

Dostal jsem dotaz na texty k tomuto CD, tak tady jsou: http://www.ujdeto.cz/lyrics/angelo- kelly/lost-sons-en/
  • Koupím CD-Kellys

Koupím CD,VHS Kelly family *14* *14* *14*
    • Re: Koupím CD-Kellys

Ahoj Petro!!
      Odpovídám na tvůj dotaz že koupíš CD a HVS
      KELLY FAMILY.Já mám tyto CD:WHO¨LL COME WITH ME,BEST OF KF 1,FROM THEIR HEARDS,GROVIN'UP,LA PATATA.Mám tyto HVS:
      GROVIN'UP 1 a 2,ALMOST HEAVEN.Tak pokud to vše opravdu chceš,pošlu ti to vše za 3500 kč.Napiš na tento e-mail.

Tomáš
    • Re: Koupím CD-Kellys

Ahoj,rusim sbirku Kelly Family.Veskera CD's za 100Kc/ks,zbytek kompletne(fotky,kazety,clanky a az 15 let stare plakaty aj)za 500Kc.
      Jsem z Kromerize.
      • Re: Re: Koupím CD-Kellys

ahoj koupim od tebe almost heaven a best of kelly family 2 kdyztak napis na icq 443 679 850

koupila bych od tebe cd almost heaven a best of kelly family 2 mas? kdyztak mi napis na mail chodim tam kazdej den a nebo na icq 443 679 850.dik moc a cekam *1*

A jaké máš CD?
  • Angelo

Ahojky! Nevíte nějaké novinky o Angelovi a jeho koncertu v dubnu?Doufám, že to klapne!Nemůžu se dočkat. A nevíte taky něco o Barby?
    • Re: Angelo

Ahojky! Novinky pro Tebe nemám, ale mám na Tebe jednu otázku: Nejsi náhodou Veronika Zálišová? Doufám, že sem brzo nakoukneš a odpovíš mi.
      Papa a dík...
      • Re: Re: Angelo

Ahojky, musím tě zklamat, ale já nejsem ta Veronika, kterou jsi čekala. Jsem z Frýdku *9*
        • Re: Re: Re: Angelo

Opravdu někdo z Frýdku? Nemůžu uvěřit, že někdo v mém okolí má taky rád Kellys!! Kdybys někdy měla čas, tak napiš...fakt jsem v šoku...někdo ve Frýdku má rád Kellys... *3*
        • Re: Re: Re: Angelo

To nic, jen jsem to zkusila. S touhle Verčou jsem si totiž kdysi psala...
  • Kelly Family

Ahoj Vám všem.Mám velikou prosbu. Asi tak před dvěma měsíci jsem si stáhnul snad vše, co Kelly Family vydali, tedy CD a DVD.
    Nyní bych se potřeboval na tuto stránku dostat a já za boha ji už nemůžu najít. Prosím, moc prosím, kdyby někdo o této stránce věděl tak se ozvěte. Byla to stránka s jejich tvorbou a odkazy na RapidShare ke stažení. *3* Zcela určitě bych se Vám nějak odměnil. *3*
    • Re: Kelly Family

Čauky Zdeňku! Asi to nebude ono, ale vím o fóru o Kellys, kde se dá stáhnout hudba. Ale musíš se zaregistrovat a vyplodit 25 příspěvků, pak můžeš stahovat. Je to česko-slovenské fórum. Jsme tam zatím samý "baby", tak určitě budeš vítán...
      Okoukni to a dej vědět.

tady je ta adresa *3* http://keeponsinging.net/
      • Re: Re: Kelly Family

Ahoj, moc Ti děkuji za snahu, ale není to ono. Zkusil jsem se sem přihlásit, ale nenašel jsem nic.
        Na tu stánku s odkazama jsem se nemusel nijak přihlašovat. Jenom tam byl odkaz na stažení. Něco asi tak na způsob Warezů, nebo to byla spíše soukromá stránka nějaké faninky. Protože třeba koncert Live At Loreley, který jsem si tam stáhnul byl převedený z VHS na DVD. *9* *7* . No přesto moc děkuji.
      • Re: Re: Kelly Family

Ahoj Vydrýsku, prosím tě, můžeš mi poradit,jak se to stahuje. Jsem z toho jelen...

ahojky nebylo to keep on.... *3*
  • Prodám materiál

Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
    - originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
    - originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
    - originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
    - knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.

Cena dohodou na tel 736 257 201
    • Re: Prodám materiál

jéé měla bych zájem onký ty starší cd zakolik prodáš??? *3*
  • Pisnički

Ahoj plosim nemužemi nekdo pomoct spar piniček od The Kelly Family ja je neumim sehnat tak jestly my nepomužete je sehnat nebo mi je pošlete na E-mail třeba jako One more song ,Mama a Streets of Love plosim posilejte
    *9* *3* *8* plosim moc
  • peddy

Ví někdo de je peddy v tom klášteře? A jestli se stýká s ostatníma. Už teda vůbec nezpívá??
    • Re: peddy

Paddy Je ve Francii - v Diocese de Gap........s ostatníma nezpívá........Barby s ostatníma taky nezpívá - někdo tvrdí, že má děti...ale já osobně tomunevěřím......Johny jede sólo se svou ženou Maite Itoiz........Jimmy se taky snaží jet sólo..Kathy se s Paulem vrátila ke skupině.........Co já vím, tak teď i Patriska pojede sama na nějakou šňůru .. Angino ten jede sólo už dlouho...........vydal 3 desky...a jsou skvělý..... *14* *14*
  • nové forum

nové forum na lidé.cz přijdte na pokec.....................http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=66601&auth=&ID_from=0&dir=1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit