Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrůza

No dlouho sem tu nebyla ,ale jak koukám vůbec se to tu nezměnilo furt ty samí blbí keci od chudáků..no jo no...jinak sem se chtěla zeptat jestli nechcete někdo jet na Angela do Regensburgu 28.2.2009 chybí nám jeden človíček do party *3* pokud budete mít někdo zájem ozvěte se mi co nejdřív nejlépe hned na mejlíka *3*
    • Re: hrůza

Ahoj rád bych jel do toho regensburgu sváma.
      • Re: Re: hrůza

Fakt a odkud jsi???
  • Prodám originální videokazety Kelly family Live at Loreley,Live,Live at East Germany,Crosroads 200kč za kus´+ poštovné.pavla.subrtova@email.cz
  • Kellys

Ahoj lidi, zbožňuju Kelly Family! Rodinu už to štve,nevím proč, vždyť jsou perfektní. Hlavně Paddy a Angelo. Ve škole mám kamarádku, která je taky poslouchá a jedině s ní si o tom můžu povídat a trochu i se svou o hodně straší sestrou.Nemá někdo k poslání na email nějaké video s Kellys a s Paddym? Které má ale alespoň trochu dobrou kvalitu. Díky moc a kdo by měl zájem o např. foto, mp3... od Kellys tak napište na email. Papa a Kellys a Paddy, I Love you! *14* *14* *3* *5* *15* *1* *1*
    • Re: Kellys

Ahoj, a ty máš úplně všechny písničky v mp3 formátu? Já jich mám sice hodně, ale pořád jich ještě dost sháním. Pls, odepiš. Papa
  • ?

Nevíte někdo kde teď bydlí Kellyovci? Odstěhovali se do Dánska, ale které město?
    • Re: ?

a Francie
      • Re: Re: ?

A barby neznámo kde.... *4*
    • Re: ?

Köln
  • písničky

Ahojky, nevíte, na kterých stránkách si můžu stáhnout písničky never gonna break me down a mystic knight?
    • Re: písničky

aHOJDA LIDI TAKY DLOUHO POSLOUCHAM kELLY FAMILY SISE JE MI O NEJAKYCH 10 LET VÍC ALE TO NEVA TAK A TED K VECI NEKDE JSEM CETLA OD NEJAKY FANINKY ZE BY MEL BYT PADDY PO SMRTI KDYZ JSEM SE JI NA TO CHTELA ZEPTAT PO EMAILU TAK TO ANI NESLO ODESLAT MOC SE MI TOMU NECHCE VERIT TO JE ZASE NEJAKY ATAK NA KELLYS??POKUD VIM TAK JE NEKDE V KLASTERE NEE
      • Re: Re: písničky

No vzhledem k tomu, že se před týdnem objevil v Medjugorje, kde zpíval, mluvil k lidu, dokonce i poskytl rozhovor, tak pokud ho někdo za ten týden nezabil, žije*1* jenom pro zajímavost:už to není Paddy Kelly, ale bratr John Paul Mary, jak se teď nechal přejmenovat....
        • Re: Re: Re: písničky

Diky za info.Tak koukam ze to s tim klasterem mysli vasne co skoda ho ponevac takovi pekny kluk hi no nic hlavne aby tam nasel co hlada.Jen aby to nebyla nejaka ta sekta.A co rodina snad je snima v kontaktu nevis??Ze by se na nej vykaslal i Angelo??A kterym spousta roku prozil??
        • Re: Re: Re: písničky

nesouhlasím s jeho rozhodnutím, ale vzhledem k tomu, že je to jeho ži¨vot a my ho nemůžeme žít za něj, jen do toho.
          • Re: Re: Re: Re: písničky

NO JÁ MYSLÍM, ŽE S JEHO ROZHODNUTÍM NESOUHLASÍ SNAD NIKDO...
            • Re: Re: Re: Re: Re: písničky

Třeba nikdo neslouhlasí, ale pokud je to jeho volba a je šťastný tak mu to neberme!!! On sám je za sebe zodpovědný a my nemáme právo : "mu do toho kecat" :)
              Ať je šťastný *4*
  • true love

Kdo zpívá písničku true love?
    • Re: true love

Joey
  • ke stažení

Ahoj lidi mám kdo si chcete stáhnout nějaký písničky od Kellys tak mrkněte na můj web...www.macik5.webovastranka.cz *1*
  • ahojda

AHOJDA LIDI CO POSLOUCHATE KELLYS TAK JSEM POSLECHLA NEJAKE TY JEJICH NOVE SONGY A TEDA ZDA MAM BYT HODNE UPRIMNA TAK TO UZ NENI CO TO BYVALO CHYBI TAM TA JEJICH STAVA.ASPON PODLE NEHO NAZORU SI TAKY NYSLIM ZE ZA 10 LET UZ O NICH NIKDO SKORO VEDET NEBUDE.A TO JE SKODA,VITE SAKRA PROC SE ROZPADLI NIKDE TO SKORO NENI MEDIALIZOVANY.KDE BYLA TA HLAVNI PRICINA.NEKTERI S TOHO OBVINUJI KATHY A NEKDO ZAS PADDYHO A DOKONCE I ANGELA TAK KDE JE PRAVDA???
    • Re: ahojda

no nemyslím si , že jeto něčí chyba ti lidičky jen zestárly a už bylo horší se domluvit co vlastně chtějíjako celek tak šel každej svojí cestou *3* Nikdy konec nebo rozpad neohlásily tak to prostě ani já neberu *4* ale myslím si že odedne kdy odešel Paddy šlo všechno do kopru *9* zažila jsem hodně koncíku sním a pak i bez něho a po jeho odchodu tam zbyla dost velká prázdnota která nešla anikdy nepujde zaplnit...on tam prostě chybí a myslím že si toho byli i ostatní vědomi.....ale pro mě jsou to lidičky který moc obdivuju páč toho dokázaly fakt hodně a tvrdě si to vydřeli a vždycky jim za to bude patřit můj oébdiv *14*
    • Re: ahojda

Podle mě za to může jeho milovanej papínek, protože si z vlastních dětí udělal továrnu na peníze........Paddy a Barby jsou z nich nejcitlivější, a taky kde skončili, že..... *13* *13*
  • ke stažení

Ahoj lidi kdo si chcete stáhnout nějaký písničky od Kellys tak mrkněte na můj web...www.macik5.webovastranka.cz *1*
  • nazdar

JA TAKY PROTI NIM NIC NEMAM JEN ZE TO VZALO RYCHLI SPAT KDYZ JSEM CHODILA NA ZS DO8 TRIDY BYLI VSUDE.A KONCEM 9TRIDY BYLO PO NICH TICHO JA SI MYSLIM ZE JIM TROCHU POPULARITA STOUPLA DO HLAVY.A TO JE VSDYCKY KAMEN URAZU.NA TO STROSKOTA SPOUSTA SLAVNYCH.JINAK JE TAKY RADA POSLOUCHAM.
    • Re: nazdar

já ti teda nevím ale podle mě když je člověk chtěl vidět tak je viděl.....jde o to , že tady je pošpinily kdežto vněmecku o nich psaly furt a kladně....a tady píšou jen otom co zrovna letí....a vždycky to tu bylo spíš o lidech..a nemyslím si že jim někdy stoupla sláva do hlavy jsou stále stejní a nikdy nebyli arogatní nebo nějak nafoukaní....pořád zůstaly s chladnou hlavou a toho si u nich vážím *13* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit