-
plakát Pussy cat dolls
mám plakát Nicole a Pusy cat dolls!Kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!
Nechodím sem často takže mi piště na e-mail! -
plsíík Buttons
plsíík dejte sem foto z Buttons *4* *7* *9* *16* *8* *3* *9* *9* -
pusicat doll
moc se mi libis jak spivas ale proc ty pisnicki tvoje nejdou stahnout ..to mi vadi nejvic ale si dobra spevacka!!! *15* *15* *15* *15* -
S_C_D
jste uzasny pcdje vasemzkratka???
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jsou dobrý
jsou moc dobrý, takže nevim proč jim tu nadávaj?!?!?!? *7* jsou fakt hustý -
sway
nazdarek.no je to bomba no.nema nekdo videoklip nebo aspon nahravku sway?nemuzu to sehnat.poslete mi to prosim na mail.diky *3* -
sou uzasny
pussy cat jsou uplne bombovy *15* sou super a buttons je super pisnicka *3* -
jq
zbožnuju vas *14* *4* *3* *16* *15* *5* -
dotaz
Jak se jmenuje nejnovější album Dollsek? *9* -
....
PCD jsou ta nej,nej skupina!Konečně nějakej girlband kterýmu se podařilo prosadit a vydržet na výsluní! *14* -
I love them
pussycat dolls su najlepsia skupina na svete..:) kuknite sa na moj blog.. www.thepcd.blog.cz *14*
alebo na www.nasa-pcd-skupina.blog.cz
tam maju baby zalozenu svoju vlastnu skupinupussycat dolls..aj foto..:)) *3* -
pcd
Jsou super!! Akorát mě štve, že Nicol zpívá pořád sama a ostatní tam jsou jen jako doprovodné tanečnice!!! To není fééér!! *16* -
www.nicolescherzinger.blog.cz
Ahojky,mám blog o Pussycat Dolls,teda je hlavně o Nicole ale o ostatních taky,takže se mrkněte na www.nicolescherzinger.blog.cz díky,papa :) *4* *3* *4* -
The Pussycat Dolls jsou upe nejlepší skupina podle me..!jsou uzasny... *14* *1* ♥ -
CO???
mazák:Jaký kundy ty kretené vyjebanej.
*16*
INFORMACE PRO VŠECHNY FANOUŠKY PUSSYCAT DOLLS,ZVU VÁS NA KONKURZ NAŠÍ KAPELY,KTERÁ DĚLÁ STYL PUSSYCAT DOLLS,HLEDÁME TŘI NOVÉ ČLENKY,VÍCE NA http://nej-music.blog.cz PŘEDEM DÍKY VŠEM CO MAJÍ ZÁJEM. *3* *3* -
Re: Pussy Cat Dolls
ajoj nicol ako sa mas *4* ja celkom pohode naj kamoska tancovala na vasu skladbu donca *3* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
mazák
pěkný Kundy *16* -
Dobrej blog!!
Nej blog je www.dudlicci.blog.cz *14* *14* *3* *4* *15* -
Mám super blogís..
Čussko máme s kámoškou super blog o The Pussycat Dolls tak se tam určitě někdy mrkněte... http://www.hvezdicky002.blog.cz už se těšíme na vaše komentáře!! :D:D -
PCD
Pussycat dolls jsou nej nej nejlepsi skupina na svete