Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: v.judy

Jo omlouvám se *3* bylo to na tebe xD... no něco pravdy na tom asi bude... třeba jestli sis všimla když zpíva a tak tak jí úplně vyjedou žíly na krku možná by mohla trošku ubrat a zvládla by víc :-)
  • Re: luky

Ted si nejsem jistá jestli to je na mě, kdyžtak prosím reaguj, ale jestli to je na mě...tak mi stačí, když na koncertě má zazpívat kousek písničky a jde vidět, že už nemůže a že to je i tak trochu falešný, protože si myslím, že Melody zpívá nádherně výšky, ale kdyby měla zpívat nízko, tak já osobně bych to moc dlouho poslouchat nedokázala, ale to je zase každýho nazor, prostě si myslím, že Melody, by to nezvládla na pozici Nicole a myslím, že Melody to moc dobře ví... *3*
  • luky

jak to muzes vedet? :D:D... nikdy nemela tu prilezitost :-)
  • Re: Re: ...

Přesně, Melody umí zpívat a umí dobře zpívat, ale nikdy by nedokázala odzpívat celej koncert, na to ona prostě nemá, kdežto Nicole jo...
  • Re: ...

*13* Melody je dobrá,ale na Nicole nemá už o tom nebudu diskutovat *15*
  • ...

no tak je pravda , ze tam Melody zpiva... ale malo!... a v singlech jen v WTAT njn... zpiva dobre, ale co Melody?... xD ta snad ne? ... jak dokaze vyzpivat vysoko, coz Nicole ne ! :D
  • Re: Re: Škoda

Přesně...a když už jsme u toho, tak Nicole je z holek nejlepší, protože má nejlepší hlas, ty ale budeš určitě tvrdit opak že... *1*

presne *1* aj mel tam dost spieva takze neni o com rec *4*

*1* kdyby jsi si poslechl album DD tak by jsi slyšel i ostatní holky
  • Re: Škoda

ono to tak i je :).. bohuzel no.. Nicole by neprezila kdyby byl slyset i hlas jiny dollsky nez Melody... a na toz vsech :D... a ted tady ocekavam miliony komentaru, ze Nicole je nejlepsi a tak.. nojono.. neni nejlepsi.. nikdo neni nejlepsi " ;-)
  • Škoda

Ty jejich písničky vypadaj jako kdyby Nicole byla samostatná zpěvačka a ty ostatní byly jenom nějaký vokalistky v pozadí. *9*
  • RE:RE: jsou super

jakto že předtím jich bylo jenom 5 a tedka už ji je zase více ??? teda ve videoklipech, ale jinak jsou upe uža
  • Re: Re: t-music

taky, taky *15*
  • Re: t-music

hlasuju každej den *1*
  • t-music

Hlasujte na t-music pro PCD Hush Hush... *3*
  • Re: Re: Re: Re: PSD

Neměla ae PCD opouštět, když jako sólistka šla do háje!! Stejně jsou zase spolu!
  • Re: Re: Re: Re: Re: PSD

Eden's Crush
  • Re: Re: Re: Re: PSD

Jak se jmenovala její předchozí skupina?
  • Re: Re: Re: PSD

Presne tak, ona kdyz prisla do PCD, tak uz mela zkusenosti se svou predchozi skupinou *3*
  • Re: Re: Re: PSD

jo Nicole přišla nejpozději,ale má nejvíc zkušeností!to není o tom kdo příjde dřív a kdo pozdě!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší