Přejít na výpis diskuzí

Sweet, The

HUDEBNÍ SKUPINA 29.7.2007 
30 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trsatko andyho Scotta Original

Zdravím Vás koukám že ste fandové Sweetu... koukal sem na aukro a prodavaji tam original trsatko Andyho Scotta viz. http://aukro.cz/item683707315_trsat ko_sweet_kytarista_andy_scott.html
    • Re: Trsatko andyho Scotta Original

To je určtiě to trsátko, co hodil Andy mé dceři a ukradl nám ho soused!
      A stejěn máme druhé, darované osobně, heč ! :-)
      DJ
  • sweet

ahoj,ja nepatřim mezi ortodoxni fandy sweetu,ale mam je rad!muj soused je totalni blazen do teto skupiny a tvrdi mi,že existuje solove album Conolyho po jeho odchodu od sweet s nazvem cesta aneb rozhodnuti,a udajně na obalu teto desky vede Conoly bileho koně za uzdu,nevite o tom někdo něco?ahoj Roman
    • Re: sweet

našla jsem jenom : Off The Road :.Není u názvu ale žádný obrázek, tak nevím...

Všude jsem hledala,ale nic jsem nenašla.Jsem ale opravdu zvědavá, jestli se někdo najde, kdo potvrdí,že existují tato alba.Ahojky *4*
  • sweet

Nazdarek všichni shanim cd od pokračujici skupině sweet ty stare mam ale ty nove nemohu sehnat.

Které sháníš.Napiš přesně co chceš.
      • Re: Re: sweet

už nenapsal, už jej nepotřebuje. *15*

Ahoj, mrkni občas na AUKRO, sem tam se tam něco objeví.
  • Podporme Andyho!!

Ahoj vsem fanouskum Sweet!
    Mozna uz se to k vasim usim taky doneslo - po tom, co nam smrt sebrala Briana a kratce po nem i Micka, zacina si zubata "brousit kosu" taky na Andyho. Andy prave vydal oficialni prohlaseni, kde se "priznava" k rakovine prostaty. Kdo jste na Facebooku, pripojte se, prosim, k debatni skupine THE SWEET. Muzete si tam popovidat s Jan Tuckerovou (bajecna zenska!!!) a taky poslat vzkaz Andymu - verim, ze vsechny vase zpravy se k nemu dostanou a dodaji mu odvahu a chut NEVZDAT SE! Dekuju, Jana *4*
    • Re: Podporme Andyho!!

celý život jsem fandou the sweet bohužel železná opona znemožnila mi vidět je na podiu dřív než před 3-4 lety na dni horníků i když už bez briana connellyho a micka tuckera ale i tak to byl fantastický zážitek a já si přál jediné zase je vidět a slyšet live asi už se mi to nesplní ale andymu bych přál aby to nevzdal a tu bestii porazil
      • Re: Re: Podporme Andyho!!

Ahoj, dívala jsem se na připravované koncerty Sweet na letošní rok a budou koncertovat 21.5. v Martinově. Aspoň to slíbili pořadatelé, když jsem se ptala na lístky. Ty by tedy měly být v prodeji od 20.1. 2011. Doufám, že přijede právě i Andy.Moc se těším, ještě jsem je nikdy na živo neviděla!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit