-
BLOG
Naštivte prosím blog o The Veronicas
http://lisaandjess.blog. cz
Díky =) -
..
uz se mi taky libí -
:)
moje lásky,které jsem poslala do t-music s jejich untouched,který se stal hitem číslo 1...jako kdybych to nepředvídala *4*
konečně jsou známý i u nás....po 4 letech... *1* -
...
Nevím proč, se tady hádáte, každej má právo říct svůj názor, a tohle není fanklub, ale diskuze, takže se tu může i kritizovat, ale určitě ne tím způsobem jakým to předvádíte. Každému se prostě líbí něco jiného... -
Jen pro fanoušky
Hele lidi, tahle diskuze je hlavně pro fanoušky, když se vám holky nelíbí, nepište sem. Je to zbytečný, nikoho to nezajímá! *16* -
..
i green day sou vazne lepsi nez oni -
-
Re: ..
No Green Day miluju...Veronicas mám celkem ráda, ráda si je poslechnu, protože maj podobnej styl jako Green Day, ale každej má jinej ckus :) -
Co máš proti Green Day
-
-
The veronicas.
The Veronicas nejsou úplně špatný ale lepší je Green day nebo tak něco -
..
haha to tezko -
sou nej
veroničky sou nej prostě nejlepší *14* *14* *14* *14* -
-
veroničky ?
veroničky jo ? kdo o vimislel nějakej magor jsou moc hezký ale apsolutně blbí i písničky jejich nejsou wow *15* -
-
Re: veroničky ?
nauč se psát bez hrubek a pak si pomlouvej *8*
-
-
-
..
tyhle sou uplny nic oproti nightwish escape the fate lordi to uz je poradna muzika u ktery se nenudim ale u tech mozna se mi od nich libi nejvic faded ale metal hardcore punk to je neco -
-
Máš sice pravdu že Nightwish sou dorý ale the veronicas zpívaj pop-rock ale nightwish zpívaj zase metal a to o něčem jinym ne? -
-
Re: Re: ..
jj jsou fakt nej kapela co znam *14* *3* *14*
-
-