Přejít na výpis diskuzí

W.A.S.P.

HUDEBNÍ SKUPINA 20.9.2007 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WASP

Blackie je prostě jednička *14*
  • skauting

Tak jo lidi, chtělo by to dotáhnout sem ještě nějaký fans, to 160 místo je porád nic moc *13* ...takže má každý bojovej úkol *1*
    • Re: skauting

Zdravim vsechny príznivce W.A.S.P. a bozského Blackieho,snad se nam opet ukaze ve zlíne a to 160 misto nevadi hlavne WASP FOREVER
      • Re: Re: skauting

jasně že neva, ale koukej se knám přihlásit *3* .Jasně že se ukáže, 1.12., teda myslim, už se těšim
    • Re: skauting

mimochodem jsou tu i další skvělý kapely jako Mötley Crüe, Skid Row, Crashdiet, Twisted Sister nebo Van Halen *1*
  • pro komance

prostě na seznamu vlez do lide.cz a někde je tam odkaz fora, pak si vybereš hudební, a někdy hodně dole W.A.S.P. a když tam vlezeš tak tam jsou příspěvky a nalevo čelnové a mezi nima, je nás tam už slušnej počet sem i já WASPGIRL *5* ..... jináč je hodně teorií o názvu WASP a mě se nejvíc líbí ta že to znamená We Are Sexual Perverse, což mi k Blackiemu přijde tak nějak nejvhodnější *5*
  • Welcome

No teda že tu Blackie a spol chyběl *7* .Takže vítejte v "Helldoradu", doufám že se tu fandové trošku rozrostou.WASP FOREVER !!!!!!!!!!!
    • Re: Welcome

čau.konečně v tom nejsem sám. *4*
      • Re: Re: Welcome

teda už jsme na 265 místě ve fanklubu *1* , ale jinak vítej
  • Blackie

Je mi 37 let,W.A.S.P. poslouchám od prvopočátku.Setkal jsem se Blackiem a spol. několikrát,většinou se nechali vyfotit,podepsat,prohodit pár vět,ale řeknu Vám tak arogantního člověka jako je Blackie jsem nepotkal.To ale nemění můj pohled na něho.Po tom všem,co dokázal,klobouk dolů.Pro mě-jasná jednička. *4*
    • Re: Blackie

Fakt?To je dost divný, kámoška se sním taky setkala a prej byla naprosto okouzlující *5* , ještě jsem nikdy od nikoho neslyšela že by byl arogantní, spíš naopak.Asi si měl zrovna smůlu že měl blbou náladu, jináč se mi tomu nechce věřit *9*
  • 2 lupeny na W.A.S.P.

Ahoj Waspáci!!
    Před měsícem jsem koupil 2 lístky na koncert 11.11., ale to jsem nevěděl, že musím vyrazit na nějaký firemní školení!!!..... Pokud má někdo zájem tak prodám oba dva za 900 Kč!! Jinak by propadly a byla by to škoda!!! Můj tel:724 823 504 *5*
  • W.A.S.P.

Čaute. W.A.S.P. sú legendou!!! Majú super albumy a Blackie je proste metalový boh no. 2 :D
    • Re: W.A.S.P.

jj souhlasim, akorát otázka : kdo je tím bohem číslo 1. ? *7*
      • Re: Re: W.A.S.P.

No možno by si si myslela, že Rob Halford z Judas Priest, ktorí sa tak všeobecne nazýva, ale u mňa je metalovým bohom Ronnie James Dio *4*
        • Re: Re: Re: W.A.S.P.

to nejde než nesouhlasit, i když já mam na tom prvním místě radši lidí hned víc ať se tam vejdou všichni moji oblíbenci *1*
          • Re: Re: Re: Re: W.A.S.P.

A kto by na tom 1. mieste vsetko bol??? *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: W.A.S.P.

Tak keby sme brali aj hard rock, tak Blackie je až n. 4, a to len medzi spevákmi *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: W.A.S.P.

Takže, začnu Blackiem Lawlessem, Nikki Sixx, Sebastian Bach, Dio, Dickinson, Duff, Tracii Guns, Michael Monroe, Lee Aaron, Jimi Hendrix, J.Page atd..... no jo ale to už zas nejsem v metalu, ale to je fuk však ono to tam patří...skoro *1*
  • W.A.S.P.

Kapelu wasp přimo miluji i když už mam 37let jeji skladby jsou slabe slovo nadhera .
    • Re: W.A.S.P.

ják už, kolik má Blackie a jak mu to hraje, alespoň si to zažil, mi se jen do toho snažíme dostat *1*

Jo ještě se omlouva za tu doru ale to je napsane schvalně špatně jasně že vim že se to piše DORO PESCH .

No to je pravda zažil a řval jsem si na podělanem discu v roce 1989 W.A.S.P. a okolo mě si šašci co se na mě divali asi řikali on zešilel a pak jsem poznal na zabavě v božejově na vysočině svou lasku taky vyznani wasp kiss warlock motley crue a poison ona už neni mezi nama ale snad je v metalovem neb a pořad se na mě diva a řika si on je pořad stejny stale chodi na disca když v pelhřimově nic jineho neni a řve si to sve a burani čumi co asi posloucha nějaky death to asi ne ale ja posloucham pořad to same a když v roce 1991 umřela radka na předavkovani tři noci jsem ji zapijel a hrali jsme to co milovala jeji zapadni skupiny ještě s kazet ktere jsem dostaval od me tetky z řima prvně jsem to poslouchal z walka a těd si to dam z mp3 do palice a nějaka podělana diskoteka at shoři v pekle .
        • Re: Re: Re: W.A.S.P.

ty jo tak to je hustý, asi bych nepřežila kdyby mi umřel můj kluk, páč doufám že to bude navěky *14* .Naštěstí taky metloš a naštěstí jediná jeho droga je jeho music a já *1* ... mno dobře a cíga a chlast.
  • For The Caugars

Až no.4 *7* *8* ...dělám si srandu, tak povídej
    • Re: For The Caugars

No W.A.S.P. celkovo je až mojou 4 obľúbenou skupinou a aj Blackie je u spevákov na 4 Náhodička. Pred ním by boli K. Meine, D. Coverdale a R.J. Dio *4*
  • není někomu známo

jaké používají trsátka členové w.a.s.p.? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit