Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivanka386

    Je pravda, že já vlastně také na internetu asi nejvíc nakupuju oblečení. Ani si pořádně nepamatuju, kdy jsem naposledy kupovala nějaké oblečení v kamenném obchodě. Teď naposledy (vlastně už to bude nějaký ten měsíc) jsem třeba přes internet kupovala jedné své kamarádce těhotenskou bundu. Prý je s ní velmi spokojená.

  • Kupoval jste si někdo přes internet vyhřívané oblečení? Máte s tím někdo zkušenost? Kde se po něm odívat a na kolik tak přijde kvalitní oblečení? 

    • Vyhřívané oblečení jsem si kupoval z toho důvodu, že přes zimu jsem skrze práci hodně venku. Vždy mi byla kosa a byl jsem často nemocný kvůli tomu. Pak jsem objevil u https://www.bezdoteku.cz/vyhrivane-obleceni/ vyhřívané oblečení a pracuje se mi díky tomu daleko líp. Jsem venku v pohodě v teple. 

  • Kdo by se taky mačkal mezi těmi lidmi, když může nakoupit pohodlně na internetu a často i mnohem levněji. Líbí se mi, že už i second handy šly online.. hodně jsem si oblíbila například tento :)
  • Také nakupuji oblečení na internetu,  ale spíše to z druhé ruky na https://www.onlinesekac.cz/ Fast fashion se mi totiž nelíbí, a tak jsem se rozhodl, že oblečení budu nakupovat právě touto cestou a odlehčím tak alespoň trošku planetě.

  • Je pravda, že pohodlí nakupování přes internet se nic nevyrovná. Já sama taky hodne nakupuji oblečení přes internet. Líbí se mi hlavně to, že na internetu se dají často najít mnohem zajímavější věci, než v obchodech. Teď naposledy jsem například narazila na skvělou stránku, která se věnuje jen dámským topům: https://www.damsketopy.cz/ Sama jsem si jich tam vybrala hned několik. :)

  • Super článek :) V poslední době přes internet taky nakupuji dost často - kromě potravin vlastně skoro všechno. Zajímavý článek o tom, co si Češi nejčastěji objednávají, jsem našla taky tady a přijde mi zvláštní, že jsou na prvním místě mobily - já si třeba mobil kupuji jednou za několik let, jelikož ho používám, dokud není úplně na odpis.
  • Je to už pár let co jsem říkal, že oblečení na internetu nikdy nakupovat nebudu. Jenže jsem pak tak nějak začal zjišťovat také to, že ten výběr v obchodech úplně není. Pokud tedy člověk chce kvalitní oblečení za rozumnou cenu a  z opravdu dobrého materiálu. Proto jsem se při nákupech začal víc orientovat na internet. Našel jsem díky tomu obchod https://www.brandit-store.cz/ , kde jsem nakoupil už hodně pěkných kousků. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit