Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Travertin dlažba za mě jednoznačně. Mě se to hrozně moc líbí, já jsem právě vybírala  chtěl jsem koupit a dát tam kamennou dlažbu, ale nakonec jsem právě u https://piedra.cz/vzornik/travertin našel travertinovou dlažbu a ta se mi hodně líbí. Mám rád používání přírodních materiálů, vypadá to pak opravdu velmi dobře, když člověk drží tento styl. 

  • Já se chystám letos budovat bazén na zahradě. Poradíte mi někdo, jakou dlažbu dát kolem? Která je opravdu kvalitní a hlavně taky dlouho vydrží? 

  • No ani mi o tom nemluvte. U nás doma se teď v položce výdaje skloňuje celkem dost nejenom bazén ale dokonce už i zatravňovací dlažba. Nevíte někdo náhodou kde se na to jako mají shánět peníze? Pro další hypotéku už skutečně do banky nechceme a vlastně ani nemůžeme, víte?

  • Dívali jsme se teď s manželem na webové stránky na https://zahradnijezirka.net/stavba-zahradniho-jezirka_k38/plastova-zahradni-jezirka_k117/ a ještě zkoumali nějaká videa a už se moc těšíme na to až nám náš realitní makléř schválí nákup našeho vysněného baráčku. Opravdu to bude start do nového světa. Jakmile seženeme pejska, bude to moc fajn.

  • Tyjo, saunu bych doma taky chtěla. Bohužel to není úplně levná záležitost nebo se pletu? Jinak s tím bazénem souhlasím. Máme a je to naprosto skvělá věc. V létě využíváme pořád. Máme vedle něj takové super posezení, takže přes léto trávíme čas hlavně tam. Manžel se tam dokonce letos chystá koupit i gril z https://www.avenberg.cz/k94-grilovani-plynove-grily Pak už to bude kompletka. :)

  • Stejně jako si některé rodiny nedovedou představit rodinný barák bez velkého plaveckého bazénu, tak já si nedovedu svou zahradu představit bez zavlažovacích systémů. Je to totiž velký pomocník nejenom pro starší lidí, ale obecně na takovou zahrádkářskou pohodu.

  • Nejnákladnější je samozřejmě filtrace vody, protože jinak vám voda v bazenu zezelená a člověk má po koupání. S kvalitou vody v bazénu jsme měli předtím velké problémy, ale naštěstí už víme jak vyčistit bazén dostatečně na to, aby voda vydržela čistá po maximálně možnou dobu.

  • Za sebe je podle mě nejdůležitější nepodcenit údržbu bazénu po zimě. Pak už jen stačí používat vysavač a hlídat chemii:)

  • Jojo bazén na zahradě je dobrá věc. Teď hlavně jak jsou ta vedra, tak to si bez něj nedovedu představit. Ale v zimě je to zase opačný extrém. Fungovat doma bez finské sauny by pro mě bylo naprosto nepřijatelné. Vždyť já na saunách vyrůstala.

  • Podle mého názoru super článek. Sám nad pořízením bazénu v poslední době docela dost uvažuji. Původně jsem měl v plánu pořídit nějaký zapuštěný, ale bohužel je to docela drahé a na to teď nemám peníze. Vidím to tedy tak, že si zatím místo něj koupím jen nějaký nafukovací bazén a zapuštěný si nechám na zahradě udělat až třeba přespříští rok.

  • Lidi hodně zapomínají, že bazén není jen o napuštění vody a nekonečné koupání se. Do výdajů je potřeba přidat chemii, filtraci, doplňky, apod. Taková údržba bazénu, aby přes léto zůstal čistý je hodně náročná.

  • My nad nákupem bazénu přemýšleli před pár lety. Nakonec to ale dopadlo tak, že jsme si místo něj nechali udělat koupací jezírko. Je to podle mě mnohem lepší řešení. Jen teda minulý rok jsme u něj měli trochu problém s čerpadlem, takže letos asi budeme kupovat nové. Nejspíš odtud: https://www.zahradnijezirka.net/jezirkova-cerpadla_k46/

  • ivannavratil386

    Já si teda myslím, že kolem bazénu by se mnohem víc hodil třeba přírodní kámen. Dlažba z něj je sice trochu dražší, ale myslím si, že vypadá mnohem lépe, než klasické betonové dlaždice. Pokud by vás to zaujalo, tak zkuste mrknout sem: https://www.kamenyprirodni.cz/KAMENNA-DLAZBA-c2_0_1.htm

  • joskadevatej

    Já si myslím, že pokud si člověk pořizuje bazén, tak by měl tak nějak počítat i s náklady na nějaké to příslušenství k němu. My si například na zahradu bazén pořídili letos a společně s ním jsem rovnou kupoval i chemii na čištění a takový ten vysavač bazénu. Právě ten jsem vybral podle recenzí, které mají tady: https://www.vysavacebazenu.cz/

  • macinan

    Já si myslím, že betonové dlaždice nejsou špatná volba. Také je kolem bazénu máme a spokojenost. Jestli ale můžu mít jedno doporučení, tak si kolem bazénu pořiďte i nějaké venkovní osvětlení, ať se můžete koupat i přes noc. Za sebe můžu doporučit třeba osvětlení z tohoto obchodu: https://www.luxo.cz/svitidla-do-exterieru/

  • sanskrybastr

    Abych pravdu řekl, tak já s tím, že pořízení nového bazénu nebude levná záležitost celkem počítal. Také jsem na něj šetřil pěkně dlouho. Už mám naštěstí téměř všechno potřebné nakoupené, ještě ale potřebuji vybrat nějakou dlažbu kolem bazénu, protože budu mít bazén zapuštěný do země. Zatím to vidím tak, že kolem něj dám betonové dlaždice.

  • Původně jsme měli ty kruhové bazény s nafukovací obručí, ale po tom, co se nám tři podařilo zničit, jsme se rozhodli pro zapuštěný bazén. Nakonec jsme pořídili plastový bazén a konečně je pár let klid.

  • My jsme dětem koupili jen tady tento malý bazének: https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-na-zahradu/bazeny/bestway-nafukovaci-bazen-elliptical-54066 Jsou ještě docela malí, takže se bojím nechávat je koupat se v normálním bazénu, ale očividně jim to stačí a hned jak povyrostou, tak se kouknu po nějakém větším.
  • Jó s tím za námi teď pořád chodí naši kluci, jak už by se chtěli koupat, ale podle mě je na to venku ještě moc zima a hlavně by se nám nestihla ohřát voda, tak jsme jim pořídili míčky do bazénu a menší bazének a vypadá to, že jim to zatím celkem stačí. :-)
  • Taky máme bazén od http://www.albixon.cz a jsme opravdu spokojeni. Neváhejte a do bazénu určitě jděte :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit