Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec se lidem nediví že si chtějí na zahradě udělat nějakou pohodu. My pečujeme o tu voji několik let. Jen nás teď finančně trochu trápí že se bude muset vyměnit filtrace pro jezírka. Nebude to nějak moc peněz, ale něco na to budeme muset vynaložit, bohužel. Doma je náročná i s tou inflací.

  • Můj manžel není ani tak velký zahrádkář jako spíše rybář. To já si na druhou stranu potrpím na tom, aby byla moje zahrádka krásně vybavení. Manžílek bude mít za necelý měsíc narozeniny a já přemýšlím, že bych mu asi objendala spodový prut, o kterém mluví jak ze spaní, tak i při návratu z hospody od kamarádů rybářů.

  • Na zahradách všude možně už začínáme s příchodem jara pozorovat více lidí. Docela mě překvapilo jak se v poslední době ale chytly ty neviditelné obrubníky . Dříve to byl docela boom a pak to opadlo, a teď přichází asi druhá vlna. Aj eto dobře, je to totiž vzhlednější.

  • macinan

    Tomu se vůbec nedivím. Já jsem ráda, že od té doby, co jsme se přestěhovali do rodinného domku máme společně s ním i poměrně velkou zahradu. Když jsme domek koupili, tak byla celkem zanedbaná, ale tento rok jsme se jí s manželem konečně měli čas pověnovat a díky tomu jsme ji proměnili k nepoznání.

    • Jojo, to jsme na tom podobně. Měla bych takový dotaz. Mulčujete vaši zahradu? Já se na to právě v blízké době chystám a mám z toho trochu strach, protože jsem nic takového nikdy nedělala. Zkoušela jsem si ale hledat nějaké články o mulčování zahrad a nevypadá to až tak složitě, tak snad to dobře dopadne.

  • Víme moc dobře že pokud chceme mít zdravé krásné a hezky zabarvené rybičky v našem jezírku, musíme také zajistit aby byla dokonalá prevence nemocí ryb. Hodně lidí říká že chemie mezi rybičky nepatří, ale tato sorta lidí jen nechápe, že ty rybičky by v našich vodách ani žít běžně nemohly

  • Kdyby dostal manžel o pár desítek tisíc větší jarní prémii, tak jsme si byli bývali také objednali nový moderní zahradní nábytek, ale tím že to bylo velmi nízké, tak jsme museli kupovat bazarové. Mrzelo mě to, ale tak co se dá dělat. Firma tolik neprosperovala, a tak procento ze zisku nebylo tak převratné.

  • My máme dostatečně velkou zahradu u domu, takže další kupovat nemusíme. Máme na ní pořád hodně práce, ale na odpočinek si čas taky najdeme. Přes léto se s dětmi koupeme v bazénu, tak mě vloni napadlo, že bychom si k němu mohli pořídit nějaké lehátko. S jakým máte zkušenost? Zaujaly mě relaxační křesla z https://www.avenberg.cz/k139-zahrada-kresla-lavice-a-stoly-zahradni-relaxacni-kresla , ale nevím, podle čeho si vybrat to pravé.

  • Já jsem rád, že taky konečně máme zahradu. Jeden z důvodů je, že konečně budu moct pořádně grilovat. To na balkoně moc nešlo. Prvně to ale chce nějaký pořádný gril. Hodně se mi líbí třeba ty, co mají tady https://www.grilguru.cz/peletove-grily Je to ale docela velká investice.

  • A já se tomu vůbec nedivím, protože hlavně díky zahrádce jsme s manželem přežili karanténní opatření kvůli covidu v psychickém zdraví :-) Trávili jsme tam většinu času, a když se začaly uvolňovat opatření, tak jsme se tu scházeli i se sousedy a dalšími přáteli. Pořídili jsme si několik kulatých skládacích stolů, takže se nás tu dnes může sejít i 30 - a to už je slušná grilovačka!

  • A to je zase na druhou stranu dobře že lidé a teda vlastně speciálně Češi se kterými trávíme tolik kontaktu budou trávit čas někde v divočině venku. Třeba se zvednou prodeje i mého manžela který prodává pro jednu společnost neviditelné obrubníky. Aspoň bychom po letech mohli jet k moři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit