Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MiaVendicatore

    Dobrý den,v Černčicích okr.Louny má prodejnu Vietnamka a táta si u ní kupoval tabák a ta mu ho nechce prodat.Řekla mu že mu tabák neprodá když si u ní neudělá nákup.Tak jí poslal někam a odešel.Šla jsem si k ní koupit cigarety a chystala jsem se zaplatit kartou a ona mi tvrdila že cigarety nejdou platit kartou pokud k tomu nemám nákup,tak říkám tak mi k tomu dejte žvýkačky,a ona na to že to je málo že musím nakoupit.Nejde mi to do hlavy proč by to jako nešlo.Až když jsem chtě nechtě udělala nákup tak teprve mi je prodala.Příjde mi to jako strašná blbost ,neřeknu když bych chtěla platit stravenkou že cigarety neprodá ale já platila bankovní kartou.

  • Dobrý den, já myslím, že jestli to neřeší vedoucí prodejny určitě je na místě dát stížnost na ČOI. Ta se totiž zabývá i hlediskem poctivosti prodeje, popřípadě omezením prodeje vymezeným skupinám spotřebitelů. Zde si k tomu můžete dohledat další info: https://www.cikr.cz/kdy-a-jak-podat-podnet-ceske-obchodni-inspekci/ i s tím, jak stížnost správně podat.

  • Dobrý den

    Dnes v Krnově (Moravskoslezský kraj) jsem v Hrušce na Opavské ulici udělal nákup za cca 500 Kč. Měla jsem sebou dvě děti 3,5 let.Proto jsem si účtenku skontrolovala až doma. Doma jsem zjistila, že mi bylo navíc naúčtováno 2 vánočky za 31 Kč.Do Hrušky jsem se vrátila a chtěla jsem to vyřešit a vrátit zpět peníze, jenže zástupce vedoucího mi řekla že semnou nic nevyřeší ať přijdu na druhý den ráno za tou dotyčnou pokladní a vyřídím si to s ní.

    Když jsem vyšla ven z Hrušky přišel za mnou starší pán a ptal se mě u které pokladní jsem byla, že jedna pokladní okrádá zákazníky.

    Dá se proti tomu nějak bránit, mám právo na vrácení peněz nebo už mám smůlu.

    Děkuji s pozdravem Jana

  • Potraviny v Billa Hlucin jsou pro zakazniky pohromou v lete vse na slunci v zime na mrazu plny sklad zbozi venku na slunku desti mrazu zdravi skodlive nekoupim ani cokoladu natoz pro deti vyzivu presnidavky ktere jsou na slunci cely den neb tyden to ma dite jist tak skonci v nemocnici myslim udelejte poradnou kontrolu a nezavirejte oci dekuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit