Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl bych takovou otázku. Samozřejmě, že taky máme doma elektronické zabezpečení. Jaký máte ale názor na ochranu majetku pomocí zbraně? Nemyslím nutně klasickou palnou zbraň, ale třeba vzduchovku nebo plynovku. Myslíte, že dává smysl si za tímto účelem něco takového pořídit? Nebo jaký na to máte názor? Díky moc. :)

  • Bralo se to z obchodu, kde prodávají kvalitní kamery a špionážní techniku https://www.1obchod.com/161-venkovni-wi-fi-ip-bezpecnostni-kamera-s.html Rychle to přišlo, objednalo se to večer a za dva dny už to bylo doma. Kamery mají 8 GB své paměti, ale lze to rozšířit až 32 GB kartou. 

  • Odkud máte koupené kamery, které lze připojit na wi-fi? 

  • Nemusí. Bez problému to uděláte spolu s manželem. Jestli jste teda alespoň trochu tak šikovná jako já se tím svým. Kamery máme na wi-fi, takže se nemusí nikde natahovat dráty a díky připojení k internetu se na kamery můžete dívat odkudkoliv. 

  • Kolem nás je teď strašně moc krádeží kolem domů, ale už i v domech. Dohodla jsem se s manželem, že si domů pořídíme kamery.  Dají se udělat svépomocí nebo by to měla vždy instalovat firma?

  • Taky bych se tu rád podělil s naším výběrem alarmu. Hledali jsme kvalitní bezdrátové zabezpečení, které bude nabízet i prvky jako detektor vody, kouře nebo chytré zásuvky. Po dlouhém hledání a porovnávání jsme nakonec vybrali BEDO Ajax, který poskytuje i aplikaci pomocí níž se dají všechny spárované prvky sledovat a nastavovat všemožné funkce. Za mě pecka zabezpečení, doporučuji všemi deseti.   

  • Jo, tak to my se před jakýmikoliv záškodníky snažíme brátit jak se říká "zuby nehty"... Už jsme si pořídili docela dost drahého bojového psa a proto bychom chtěli mít všechno v naprostém pořádku... Jako další jsme se rozhodli, že učiníme krok v alarmech a rozhodli jsme se tak učinit s firmou zde , kterou ani netřeba nějak dále popisovat :)

  • macinan

    Jojo, fotopast určitě není špatný nápad. Myslím si ale, že mnohem lepší je investovat do nějakého pořádného bezpečnostního systému. My si právě jeden takový nedávno nechali nainstalovat doma od https://www.rex.eu/ Musím říct, že zatím funguje skvěle. 

  • sanskrybastr

    Bohužel, je to tak. Co si člověk sám neuchrání, o to může velmi snadno přijít. Zvlášť pokud se chystáte na dovolenou, tak bych určitě nepodceňoval zabezpečení domu. Často může stačit třeba i obyčejná fotopast někde šikovně schovaná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit