Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Anežku chceme jen to nejlepší a nejkvalitnější, proto jsme se tedy rozhodli, že vynakládání peněz za kii-ba kosmetika je ta pravá volba. A to jsme chtěli jet ještě někam do restaruraci na večeři, ale teď po té objednávce na to prostě nejsou peníze, ale tak nedá se nic dělat no..

  • Doufám teda že mě takto nikdo nikdy nenatáhne. Pravdou teda zůstává že já si třeba pro mate yerba chodím na ověřené weby a nebo když mohu tak se dokonce podívám do města za nějakým místním prodejcem. Vždy mně to moc zlepší den ten osobní kontakt.

  • Tak to já bych v dnešní době už ani pro vitamíny do těch profláklých drogerií nešla. Když nenabízejí třeba takovou základní guaranu, již požívám den co den doma, tak mně to ani nejde k srdci. Já potřebuji do svého těla dostávat látky, na které je moje tělo zvyklé, víte?

  • No jak si tohle mohou vůbec dovolit? Že jim není hanba. A to je přesně důvod, proč dnes už nenakupuji kosmetiku v těch velkých řetězcích, ale v těch menších jako je třeba https://www.kody-produktu.cz/kategorie/drogerie-kosmetika-012412/. Přijde mi, že se k zákazníkům chovají lépe, protože vědí, že si musí každého získat. A to je právě ta krásná myšlenka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit