Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám teda že mě takto nikdo nikdy nenatáhne. Pravdou teda zůstává že já si třeba pro mate yerba chodím na ověřené weby a nebo když mohu tak se dokonce podívám do města za nějakým místním prodejcem. Vždy mně to moc zlepší den ten osobní kontakt.

• Tak to já bych v dnešní době už ani pro vitamíny do těch profláklých drogerií nešla. Když nenabízejí třeba takovou základní guaranu, již požívám den co den doma, tak mně to ani nejde k srdci. Já potřebuji do svého těla dostávat látky, na které je moje tělo zvyklé, víte?

• No jak si tohle mohou vůbec dovolit? Že jim není hanba. A to je přesně důvod, proč dnes už nenakupuji kosmetiku v těch velkých řetězcích, ale v těch menších jako je třeba https://www.kody-produktu.cz/kategorie/drogerie-kosmetika-012412/. Přijde mi, že se k zákazníkům chovají lépe, protože vědí, že si musí každého získat. A to je právě ta krásná myšlenka.

• Pro Anežku chceme jen to nejlepší a nejkvalitnější, proto jsme se tedy rozhodli, že vynakládání peněz za kii-ba kosmetika je ta pravá volba. A to jsme chtěli jet ještě někam do restaruraci na večeři, ale teď po té objednávce na to prostě nejsou peníze, ale tak nedá se nic dělat no..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit