Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nám teda nepřišlo že by letos dovolená byla nějak znatelně prodražená, ale tak je to asi také o tom kam se člověk s rodinou vydá. Nás pohostila co do počtu lodí pádel a vest  https://www.otava-pujcovna-lodi.cz/ a tak jsme to měli celkem levné bych objektivně řekla.

  • Jednoho dne mně v  půjčovně lodí Vltava jedna slečna oslovila zda bych s ní nesjela aspoň nějakou část Vltavy protože se jí hrozně moc opil její přítel, a odplul na řece, nebo snad s někým v raftu. V tom zoufalství jsem to teda udělala, ale jinak bych ji poslala do háje.

  • Také mně pravda moc nedává smysl si tak jet na dovolenou a ještě si na ni půjčovat. Na dovolenou se jezdí za odměnu a ne proto že musím. Ale tak na druhou stranu něco v Čechách se dá pořídit taky za pár kaček, třeba taková půjčovna https://www.pujcovna-lodi.com/vodacke-trasy-vltava/ vám poskytne super zážitek.

  • Víte někdo do které pojišťovny zajít pro výhodné pojištění? Poradí mi někdo prosím, kam se zajít třeba jen informovat do kterých pojišťoven? Chystáme se letos hodně cestovat a je nás 5, tak si myslím, že tohle má celkem cenu řešit. 

    • Pokud si to chcete obcházet osobně, tak určitě můžete. Z mého pohledu je ale lepší vyzkoušet online srovnávač pojištění. Můžete si tam tak totiž najít rychle nabídky a porovnání všech pojišťoven a v klidu si z nich vybrat. 

      • A když si teda něco z toho tam pak vyberu, tak co dál? Jak se to pojištění uzavírá? 

        • Ideálně poradím se podívat na srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ , kde si vlastně během pár kliknutí zjistíte kompletní nabídku pojištění. Pokud si některou z nabídek vyberete, tak si pak můžete pojištění rovnou online sjednat nebo nabízí i možnost sjednání po telefonu. Celé to zvládnete z domu, nemusíte nikam chodit. Místo podpisu pak vlastně zaplatíte pojištění ze svého účtu a tím se pojištění aktivuje. 

  • Bavila jsem se teď s kamarády, kteří ještě mají docela výhodné hypotéky na to téma, jestli se chystají při těch vysokých cenách energií stavět i pergoly a nebo to raději nechají na nějaké klidnější období. Nikdo mně na to nedokázal stoprocentně odpovědět. Každý by chtěl za každou cenu dokončit vysněný domeček komplet.

  • Jak se tak dívám na to kde se v tomto roce pohybují Češi, tak si říkám, že se všichni naprosto zbláznili. Vídím to i třeba na svém e-shopu, kde nabízíme mimo jiné i cyklodíly Nexelo a po těch teď prostě není sháňka. Lidé vyrazili do zahraničí a chtějí si užívat volno a peníze do té doby, než to ještě jde.

  • ZdenaRs

    Za mě tedy rozhodně ne. Půjčky na dovolenou či vánoční dárky je něco co vůbec nechápu. Když na to nemám, tak si to prostě odpustím. Co, že si teď užiju týden a pak budu doma nejmíň dva měsíce jíst suchý chleba nebo nebudu mít na zaplacení nájmu A vlastně tu dovolenou ještě přeplatím? Když vím, že budu mít peníze na splácení, tak vím, že si na tu dovolenou našetřím a pojedu třeba příští rok, no. Nás taky letos nečeká žádná drahá dovolená, jen si uděláme vodácký výlet a pokud na konci prázdnin zbydou nějaké peníze navíc, tak si uděláme výlet do Chorvatska.

  • Jestli jezdíte na ryby stejně jako my s mužem, tak by se ještě ta půjčka dala nějak zvážit. Ale to pouze za předpokladu, že z těch ryb poté máte nějaký zisk. Protože pokud to potřebujete jako náš kamarád na to, abyste machrovali, že máte rybářské lehátko se spacákem, tak to vám to rovnou zatrhnu!

  • ivanka386

    Já osobně jsem teda zase toho názoru, že pokud člověk ví, že dovolenou dokáže splatit, tak není nic špatného na tom jet na dovolenou na splátky. Já se třeba před pár lety takto vydala na Zanzibar a rozhodně to za to stálo.

    • Tam bych se taky někdy hrozně rád podíval. Bohužel finančně je to docela náročná dovolená. Já měl ale to štěstí, že jsem před dvěma lety než začal covid měl možnost navštívit jihovýchodní Asii. To bylo taky super. Jen ale takový tip pro všechny, co by se tam náhodou chtěli také vydat. Než vyrazíte, je nutné mít všechna možná očkování. Mně toto všechno naštěstí zajistilo toto očkovací centrum Praha.

  • macinan

    Souhlasím s donlabuznik. Podle mě je hloupost se kvůli dovolené zadlužovat. Stačí jen vědět jak šetřit. A pokud člověk neví jak šetřit, tak jsou pořád možnosti, jak si zařídit hezkou a přitom velmi levnou dovolenou. Myslím si, že přesně proto je mezi čechy tak oblíbené třeba Chorvatsko.

    • sanskrybastr

      V tomto s vámi zcela souhlasím. Já bych se teda kvůli dovolené asi taky zadlužit nechtěl. To si ji raději odpustím. Navíc třeba v Evropě pořád existuje spousta míst, kde se dá zařídit pěkná a levná dovolená. Mně osobně se například hodně líbí Španělsko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit