Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě souhlasím. Myslím si, že důležitá věc je zlodějům co nejvíce zkomplikovat případný vnik do domu. Dobrý základ může být například pořádný plot. Neříkám, že kolem domu musíte mít nutně ostnatý drát, ale třeba nějakým vysokým betonovým plotem určitě nic nezkazíte. Třeba obyčejné okrasné pletivo vás před zloději asi jen tak neuchrání.

  • Jelikož se už u nás v ulici stalo několik vykrádaček, tak bych chtěl dům zabezpečit alespoň pomocí kamer. Jak to udělat jednoduše? Aby se mi záznam ukládal, ale abych se mohl podívat i online na kameru? 

    • Můžete si koupit kamery do domu i před dům, které napojíte na wi-fi, a díky tomu se pak budete moci na kameru podívat odkudkoliv, kde máte připojení k internetu. Stejně tak může kamera nahrávat a záznam ukládat. 

      • Vy jste si takové kamery kupoval? Na kolik taková kamera tak zhruba přijde? 

  • ivanka386

    Díky za článek. Někteří zloději jsou ale bohužel tak drzí, že je neodradí nic. V takovém případě se ale hodí míř někde schovanou fotopast. Nám už se to několikrát velmi osvědčilo.

  • ivannavratil386

    Úplně souhlasím. Já teda bezpečnostní systém mám ale i tak si myslím, že si ke mně žádný zloděj jen tak netroufne. Celý pozemek mám totiž obehnaný plotem s ostnatým drátem. Zatím to funguje báječně. Už dlouho jsem se zloději žádný problém neměl.

  • Já si myslím, že toto platí nejen u nemovitostí, ale například i u aut. U starších aut jednoduše nemá smysl investovat do nějakých drahých zabezpečovacích systémů. U těch bohatě poslouží obyčejný alarm, který se dá sehnat třeba tady za pár korun. Věřte mi, mluvím z vlastní zkušenosti. Už se mi pákrát auto pokusili vykrást a vždy je to odradilo.

  • Kdybyste někdo bydleli v okolí modřan a hledali jste nějaké kvalitní zámečnictví praha 4, tak se určitě podívejte na odkaz který jsem vám poslala. Tam najdete opravdu všechno co tak nějak budete potřebovat. Já sama jsem to využila několikrát, bohužel..

  • Myslím si, že třeba v případě bytu stačí pořešit kvalitní bezpečnostní dveře a pak má člověk klid, protože moc dalších cest jak se do bytu dostat není, teda pokud jej nemáte zrovna v přízemí, tam bych možná řešil i další způsoby ochrany.

  • tarpedivan

    Zabezpečení domu je v dnešní době bezesporu nezbytnost, nicméně si myslím, že svůj majetek je třeba chránit i po právní stránce. Já se právě z tohoto důvodu například před časem rozhodl pro zalozeni svereneckeho fondu u https://www.alphacitizen.com/cs/ Docela mě překvapilo, že to vůbec nebylo tak složité, jak se může zdát.

  • sanskrybastr

    Super článek. Já před nějakou dobou někde četl, že zloděje často dokáží odradit i venkovní žaluzie. Je to pravda? Právě docela uvažuji nad tím, že bych si je pořídil a pokud by byly schopné uchránit můj dům před zloději, tak by to bylo jedině dobře. Už jsem si i zkoušel hledat "venkovní žaluzie Mladá Boleslav" a velmi mě zaujaly ty od http://climax-kolar.cz/ Nemáte s nimi někdo zkušenost? Díky.

    • Konkrétně s touto firmou zkušenost nemám, ale je pravda, že skrz venkovní žaluzie se opravdu dostává těžko. I tak si ale myslím, že je docela dobré investovat do nějakého bezpečnostního systému. My například máme výbornou zkušenost s tím od https://www.rex.eu/

  • Já jsem byl doma v klidu do doby, než někdo vybral souseda. O noc později se někdo snažil otevřít naše dveře, manželka se málem po**** a já vlastně také. Rozsvítil jsem a začal dělat rachot v chodbě. To je asi odradilo. Hned jsem začal zjišťovat a nechal si o dva dny namontovat bezpečnostní zámek do dveří od firmy https://www.rr-zamky.cz/montaz-zamku/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit