Přejít na výpis diskuzí
ESSOX, Home Credit a AAA Auto, jak je to s chybným RPSN?
21.2.2017 | Redakce NašePeníze.cz
114 příspěvků
-
Kupovala jsem auto v AAA, a jak jsem s ním najela pár km, tak jsem zjistila, že z něho není pro mě úplně dobrý výhled, tak jsem šla vyzkoušet jejich 7 denní lhůtu na výměnu bez udání důvodů a opravdu to šlo :-)
-
Rozhodla jsem se pro koupi ojetého auta a po měsící ježdění na inzeráty, kdy jsem se nikde nedohodla jsem se rozhodla jít navsštívit AAA a byla jsem v šoku kolik pěkných autíček tam na mě čekalo
-
Já jsem tam koupil auto a za dva dny se rozhodnul ho jít vyměnit za jiné a žádný problém :-)
-
Mě každý zrazoval abych šla kupovat auto u nás, a říkali , abych si ho nechala dotáhnout ze zahraničí, ale když jsem zjistila jaké jsou s tím komplikace, tak jsem si také koupila vozítko z AAA a jezdím v pohodě
-
Moc mi pomohl prodavač v AAA při výběru mého nového autíčka
-
Mám velice dobrou zkušenost s autobazarem AAA, koupil jsem tam auto, ale po dvou dnech zjistil, že se mi z něho těžko leze, tak jsem tam jel a vyměnil ho za jiné
-
Já vůbec nevěděla kam jít pro auto, nakonec jsem zajela do Brněnské pobočky AAA a opravdu super, hned se mě ujmul prodavač o pomohl mi vybrat, za mě spokojenost
-
V AAA poradí opravdu každému. I mne jako ženské mě poradili vybrat autíčko mých snů :) růžový fiatek. Dva roky ho mám a jezdí opravdu skvěle:)
-
v AAA se najdou auta za super cenu:) Prostě každý si tam dokáže vybrat!
-
Myslím si, že když člověk kupuje auto v jeho fin možnostech, tak je AAA dobrá cesta :-)
-
Váhala jsem, jestli si nechat auto dovézt ze zahraničí, ale když jsem srovnávala nabídky a podmínky, tak jsem zjistila, že už se to ani nevyplatí, tak jsem jela do AAA a koupil tam auto a jsem s ním náramně spokojená
-
Já jsem byl kupovat Superba v AAA a měl jsem docela problém si vybrat, bylo jich tam tolik, že jsem si skoro musel hodit mincí :-D
-
Na mě v aaa byli velice milí pánové. Mohla jsme si vyzkoušet jaké koliv auto jsem chtěla. Pánové mi pomohli jak s autem tak výběrem. A už rok jezdím spokojeně :)
-
Dovoz v dnešní době nemá už cenu vůbec pokoušet. Ty ceny jsou vysoké, a fotky většinou samý fake. Dejte přednost bazarům:))
-
Moje rozhodování mezi autem z dovozu a autem z bazaru v Čr bylo hodně dlouhé, když jsem ale pak slyšel, jaké jsou problémy, při nákupu auta ze zahraničí, tak jsem se rozhodl pro koupi auta z AAA auto, do práce mě doveze každý den už rok a tak jsem spokojený
-
Já s mechanikem chodím do každého bazaru i AAA. Nikomu to zatím nevadilo a myslím si, že ani nebude. A i kdyby? Tak co, žádný slovo na to nikdo mít nemůžže si myslím:)
-
Já jsem byl hodně spokojen s nákupem auta v AAA, vybral jsem si tam Renault clio, dovezl si svého mechanika, který mi řekl ja kan tom auto je, celou dobu se nám věnoval velice vstřícný prodavač
-
Mám dvě auta z AAA a abych byl upřímný tak jsme byl velice nadšený z každé koupi:)) Hlavně auta jezdí bezproblémově a zatím nebyla potřeba nic dokupovávat nebo tak:).
-
Moje autíčko z AAA v Praze, jezdí už 4 roky a neinvestovala jsem do ěnj ani korunu, kromě oleje a pneu
-
Myslím si, že kdo koupí v aaa auto neprohloupí ba naopak :)