Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje dluhy taky začaly být neunosné, a tak jsem se rozhodl pro oddlužení. Postupoval jsem dle návodu z https://ideaclub.cz/media/jak-probiha-oddluzeni-podani-a-schvaleni-navrhu a insolvence proběhla poměrně dobře. Přihlásila se totiž pouze jen polovina věřitelů, a tak jsem nakonec dost dluhů ani nemusel řešit.

  • Děkuji za článek. Nejúčinnější cestou jak se zbavit dluhů je však řádné splácení. Pokud už do dluhu jdete, určitě si prověřte poskytovatele, dnes je na trhu hodně podvodníků.. Např zde jsem si bral já, a vše proběhlo bez problému.

  • Nejlepší je se samozřejmě nezadlužovat, ale někdy to hold jinak nejde, a když se do toho přimotají ještě nějaké další nečekané události, tak je člověk v dluhové pasti a ani neví, jak se tam dostal. Pak už bohužel mnohdy nezbývá nic jiného než insolvence. Jinak teď jsem si o ní zrovna četla zajímavý článek, tak kdybyste chtěli mrknout, přikládám odkaz > https://www.hyperfinance.cz/magazin/insolvence-trapi-cesko-jak-probiha/ :)

  • Jak se skutečně zbavit dluhů?Nezadlužovat se!Za socializmu byl každý dlužník podezřelý.Byl mu sice poskytnut úvěr,ale vždy cílený.Musel mít ručitele a poskytovatel vždy zkoumal,zda je žadatel schopen svůj úvazek splácet a to bez dopadů na zaopatření rodiny.Koho to dnes v pokřiveném vztahu k spoluobčanům zajímá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit