Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macinan

Jojo, je to pravda. Předokenní rolety jsou asi nejlepší řešení, ale je pravda, že docela velký rozdíl dokáží udělat například i klasické horizontální žaluzie. Ty mají výhodu hlavně v tom, že jsou snadnější na instalaci a podstatně levnější.

• tarpedivan

Já už nějakou dobu uvažuji nad tím, že bych si krbová kamna pořídil na chatu. Jediné, co mě od nich teda zatím trochu odrazuje je to, že bych kvůli nim musel stavět nový komín. Na druhou stranu nedávno jsem se například díval na nerezové komíny a ty nejsou až tak drahé a vypadají, že budou i snadnější na instalaci.

• sanskrybastr

Díky za info. Podle toho, co jsem četl, tak prý náklady na vytápění mohou pomoci snížit i venkovní rolety, je to pravda? Sám už totiž delší dobu uvažuji nad tím, že bych si domů něco takového pořídil. Už jsem si dokonce i zkoušel hledat rolety Praha a koukal jsem, že to není vůbec tak drahá záležitost, jak jsem si původně myslel.

• ivannavratil386

Podle mého názoru skvělé tipy. Myslím si, že v dnešní době existuje spousta způsobů jak na vytápění nějakou tu korunu ušetřit. Jedním z nich mohou být třeba krbová kamna, Můj soused si je například pořídil minulý rok a nemůže si je vynachválit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit