Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základem každé správné kuchyně je mít kvalitní nůž a věci na krájení. Na ​​https://www.kupony-slevy.cz/kategorie/krajeni-013555/ jsme si s manželem pořídili plno věcí a rozhodně ničeho nelitujeme. Už je to tolik let, co jsme se tehdy potkali v jedné restauraci. Byl to moc vtipný moment setkání. Jemu spadla pizza na moje šaty a já na něj ve vzteku vylila kávu.

  • No to si teda nemyslím. Když někdo hledá, ten najde. A i taková dobrý hořká čokoláda se dá koupit u nás v Praze. Já třeba okolo Havelského tržiště denně do práce na magistrát chodím okolo čokoládovny Janek. ti umí vyrobit opravdu skvosty.

  • Moje kamarádka bydlí v Německu a říkala, že inflačně jde vidět, jak už i na řetězce v zahraničí tlačí. A to hlavně na kvalitu. Není to sice až tak zvykem, ale občas zajede do Česka na nákup a před výletem do zahraničí si do vakuové dózy na veřejném prostranství nakrájí třeba zdravou zeleninu. Je to levnější než u nich, zajímavé že?

  • My třeba nakupujeme potraviny hlavně v zahraničí. Bydlíme 7 km od německých hranic a první obchod v Německu je od nás pouze 9 kilometrů. Potrpíme si na fitness výživa a a proto občas jedeme i do specializované prodejny. Jednou za měsíc se stejně musíme pracovně vydat do Drážďan, a tak jsme si na německou kvalitu příjemně zvykli.

  • Potraviny jsou možná horší, ale zase jsme národ zaměřený na kutilství, a tak mně přijde že věci z materiálu ze dřeva jako jsou třeba dětské zábrany jsou na druhou stranu mnohem lépe zpracovány. A nebo na to máte jiný názor? Pojďme o tom diskutovat.

  • Pokud máte v domácnosti kvalitní sporáky tak si myslím že člověk vlastně ani nepozná že něco se udělalo třeba špatně. Je důležité u vaření hlavně totiž nastavit správnou teplotu a pak se o všechno tak nějak postará sám život, víme?

  • Kdybyste viděli jak vypadají takové třeba kurníky pro slepice v zahraničí a u nás tak by vám došlo proč je to všechno u nás levnější a jinde se věci kupují dráž. My jedeme v obrovských chovech a tam za hranicemi se více dbá na kvalitu.

  • Jako máte určitě pravdu v tom že některé suroviny se u nás dováží a je zde mnohem nižší kvalita, ale tka to prostě je. Naštěstí třeba některá jídla jako je třeba hrníčková bábovka se snad nedá ošidit a měla by chutnat všude stejně, nebo to tak není?

  • Já bych dnes do restaurace v Čechách šla jen za předpodkladu, že by se tam někde vařila koprová omáčka. Koukala jsem se ne jídelníčky mnoha českých podniků a překvapuje mě že se skoro nikde už klasicky nevaří. Ani ty menu za 189 Kč mně nepřijdou nějaké grandiózní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit