Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsme dost přemýšleli nad výměnou oken za nějaká nová plastová. Nakonec jsme od toho ale ustoupili a necháme to na jindy. Byla by to moc velká investice. Místo toho jsme alespoň do současných oken koupili nové okenní těsnění. Myslím si, že právě v těsnění byl u našich oken největší problém, tak nám takto třeba ještě chvíli vydrží.

• Vybírali jsme si teď do firmy hliníková okna a musím říct, že tedy ten výběr je tak pestrý, že jsem z toho byla chvílemi i vedle. Kdybych věděla, že se toho na trhu dnes nabízí tolik, tak bych si spíš hodila kostkou. Ale zase někdy ta kvalita zpracování? To je krása. A já si za kvalitu ráda připlatím.

• My už naštěstí nová okna doma máme, ale teď spíš řešíme stínění. Zatím to vidím tak, že do oken nechám příští rok nainstalovat takové ty venkovní žaluzie. Už jsem si dokonce i zkoušel hledat "venkovní žaluzie Praha 8" abych si udělal představu o firmách, které se tímto zabývají a asi nejvíc se mi zamlouvají ty od http://climax-kolar.cz/

• sanskrybastr

Já doma plastová okna nemám a momentálně si jejich pořízení ani nemohu dovolit. Bohužel ale právě stará netěsnící okna jsou podle mého důvod, proč platím za vytápění tak šílené částky. Prozatím jsem se to rozhodl řešit tak, že jsem si pořídil nové těsnění oken a dvěří, to pomohlo, nicméně do budoucna se výměně asi nevyhnu.

• ivannavratil386

Samozřejmě, zateplení dělá hodně, ale ta plastová okna bych tedy rozhodně nepodceňoval. My si nechali nová plastová okna udělat před dvěma lety a musím říct, že na vyúčtování za energie je ta úspora tedy opravdu znát. Ale jak říkám, to zateplení určitě taky dělá své.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit